Nejprodávanější tituly v roce 2016
nápoje

České smoothie - 11%
Kniha známé české foodblogerky Kateřiny Kuranovy z blogu Smoothcooking.cz ukazuje, jak si jednoduše připravit smoothie se sezónních, snadno dostupných a lokálních surovin.
nápoje

České smoothie

251 Kč
223 Kč
1001 receptur cocktailů - 11%
Tato oceněná a originální kniha na světovém trhu v oboru barmanství je určena jak profesionalním barmanům, tak i ostatním.
nápoje
Ukázky

1001 receptur cocktailů

201 Kč
178 Kč
Příběh čaje - 6%
(7x)
Velká obrazová publikace, v níž čtenář nalezne nespočet zajímavostí o čaji, o jeho barvité tisícileté historii a také o originální kultuře a filozofii, která je s ním spojena.
nápoje

Příběh čaje

849 Kč
799 Kč
Bible zelených smoothie

Superpotraviny v každém doušku.


Je všeobecně známo, že každodenní strava bohatá na ovoce a zeleninu může maximalizovat vaše zdraví a pohodu. Ale věděli jste, že každodenní pití smoothie z ovoce a zeleniny může výrazně zvýšit množství záchranných

nápoje

Bible zelených smoothie

134 Kč
Kniha o medovině - 20%
Publikace obsahuje teoretické a praktické informace o výrobě medových vín, historický přehled výroby medoviny u nás, přehled receptur.
nápoje
Ukázky

Kniha o medovině

99 Kč
79 Kč
Šťávy a míchané nápoje z přírody - 11%
Šťávy a smoothies jsou proto výrazným krokem směrem ke zdraví a ochraně před civilizačními nemocemi, které nás ohrožují.
nápoje

Šťávy a míchané nápoje z přírody

332 Kč
295 Kč
Vše, co byste měli vědět o víně.... - 11%
Určitě jste často na rozpacích, zda právě ochutnáváte dobré, nebo špatné víno. Podle etikety to obvykle nepoznáte. Možná ani nevíte, jak víno správně uchovávat, podávat a jak ho harmonicky skloubit s určitým typem jídla.
nápoje

Vše, co byste měli vědět o víně....

269 Kč
239 Kč
Vše o čaji pro čajomily - 11%
(1x)
Stejně jako předchozí, má i toto vydání pomoci vybrat dobrý čaj z nepřeberného množství nabídky na trhu, dobře jej uchovávat, připravit a konečně i s potěšením vypít. Čtenář zde najde téměř 300 barevných fotografií jednotlivých typických čajů.
nápoje

Vše o čaji pro čajomily

323 Kč
287 Kč
Znalcem vína za 24 hodin - 20%
Kritička vín Jancis Robinson, držitelka Řádu britského impéria a mnohých žurnalistických ocenění, přispívající pravidelně do Financial Times, udělá znalce z každého.
nápoje
Ukázky

Znalcem vína za 24 hodin

152 Kč
122 Kč
77 čajů - 11%
Michal Thoma vám představí ty nejlepší černé, zelené, polozelené i bílé čaje z Číny, Japonska, Indie, ze Srí Lanky a dalších zemí. Dozvíte se, jak se tyto čaje pěstují a zpracovávají, naučíte se rozeznávat kvalitní sorty.
nápoje

77 čajů

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 17 položek
1 2 > >>