Nejprodávanější tituly v roce 2016
pro začínající čtenáře

Jak si postavit dům - 6%
(8x)
Bezstarostné mládí Arnymu skončilo, oženil se a staví dům. Stavba není nic jednoduchého, ale vytvoření projektu, vyřízení stavebního povolení a získání hypotéky vyžaduje možná ještě větší úsilí.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Jak si postavit dům

253 Kč
238 Kč
Jak si postavit motorku - 6%
(9x)
Dětská kniha, která kombinuje zábavný příběh malých zvířecích hrdinů s názornými ilustracemi, ze kterých děti pochopí nejen jak je motorka sestrojena, ale také funkci motoru, převodovky, brzd a dalších věcí.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Jak si postavit motorku

253 Kč
238 Kč
Pohádkový svět - První čtení, to nic není - 11%
(1x)
Pohádky jsou určeny dětem, které se učí číst, naučily se písmena a chtějí číst jednoduché texty. Zároveň texty odpovídají požadavkům výuky čtení tzv. genetickou metodou.
pro začínající čtenáře

Pohádkový svět - První čtení, to nic není

194 Kč
172 Kč
Zvířátka - První čtení, to nic není - 11%
První čtení, to nic není. Kniha pohádek pro první čtení. Pohádky jsou napsané tak, aby je mohly číst děti, které se teprve naučily písmena a chtějí si procvičovat čtení na jednoduchých příbězích.
pro začínající čtenáře

Zvířátka - První čtení, to nic není

212 Kč
188 Kč
Hasičské pohádky - 11%
Hasiči se vždycky snaží, aby i ten nejžhavější průšvih měl dobrý konec, a tak si svoje pohádky rozhodně zaslouží. Víte, že prvním hasičem byl vodník Vodička? Budete se možná divit, kdo další ještě přiloží ruku k dílu, když jde o hašení požárů.
pro začínající čtenáře

Hasičské pohádky

260 Kč
231 Kč
Jde sem lesem - 11%
Cesta lesem se stala pro malého chlapce Toníka napínavým dobrodružstvím a přinesla mu také seznámení s některými léčivými rostlinami...
pro začínající čtenáře

Jde sem lesem

269 Kč
239 Kč
V zoo není žádná nuda - 11%

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh chlapce Huga, jehož tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Hugo ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta mu vypravují.

pro začínající čtenáře
Ukázky

V zoo není žádná nuda

194 Kč
172 Kč
Mikuláš, Ježíšek, pan Vrána a my - 11%
(1x)
Knížka Mikuláš, Ježíšek, pan Vrána a my je úsměvným vyprávěním malého kluka o nejkouzelnějším a nejvoňavějším období roku.
pro začínající čtenáře

Mikuláš, Ježíšek, pan Vrána a my

224 Kč
199 Kč
Kouzelná třída - 14%
Knížka Kouzelná třída vás zavede do světa na pomezí mezi fantazií a realitou, do školního prostředí, které je blízké zejména dětem na počátku školní docházky.
pro začínající čtenáře

Kouzelná třída

204 Kč
175 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 55 položek
1 2 3 .. 6 > >>