Nejprodávanější tituly v roce 2016
letadla

Parníky vyplouvají
Vedle kapitol o organizaci labské paroplavby a technickém vývoji jejích plavidel je do knihy pojato několik kapitol méně technických: O životě a plavbách českých soukromých loďařů, o třech parnících stejného jména apod.
letadla

Parníky vyplouvají

269 Kč
Pracujeme se dřevem - 20%
V upraveném vydání úspěšné knihy se čtenáři dozví jaké jsou základní druhy dřeva, jak postupovat při jeho ručním opracování, jak dřevo reaguje na změnu prostředí, jaké povrchové úpravy se používaly dříve a nyní, jaké si zvolit pracovní nástroje.
letadla
Ukázky

Pracujeme se dřevem

135 Kč
108 Kč
Letecká příručka přežití - 11%

Tato příručka vám ukáže, jak přežít v hlubokých lesích, polární tundře i na poušti. Dozvíte se v ní, jak rozdělat oheň, opatřit si pitnou vodu, postavit přístřešek, ulovit zvěř nebo ošetřit zranění.

letadla

Letecká příručka přežití

179 Kč
159 Kč
Provoz, revize a údržba technických zařízení - 20%
(1x)
Provozovatelům vyhrazených technických zařízení i kontrolorům nabízí kniha určitý návod, jak vzájemně spolupracovat, jaké podmínky a dokumenty je potřeba pro kontroly připravit.
letadla
Ukázky

Provoz, revize a údržba technických zařízení

195 Kč
156 Kč
Stavební truhlářství - 11%
Předkládaná publikace je názornou příručkou s množstvím detailů z oblasti stavebně-truhlářských spojů, týkajících se konstrukčního řešení dveří, oken, podlah, schodů a obložení stěn, ale také výkladních skříní a výkladců vyráběných na přelomu 19./20.stol.
letadla

Stavební truhlářství

215 Kč
191 Kč
Létavice - 11%
Autorka nabízí sbírku úsměvných příběhů letušky ČSA z let 1963-1983.
letadla

Létavice

207 Kč
184 Kč
Průkopník plachtění - 11%
Ve třicátých létech minulého století zažívalo československé bezmotorové létání nebývalý rozmach. Létalo se na řadě míst republiky a především se stavěly četné typy kluzáků a větroňů.
letadla

Průkopník plachtění

234 Kč
208 Kč
Pergoly a přístřešky - 20%
(1x)
Pergola je nejobvyklejší malou zahradní stavbou. Slouží jako opora pro růst popínavých rostlin nebo vymezuje zahradní zákoutí určené k příjemnému posezení s rodinou či přáteli, případně ji lze využít jako přístřešek pro auto.
letadla
Ukázky

Pergoly a přístřešky

135 Kč
108 Kč
Jak létají dopravní letadla - 11%
Aktualizované vydání úspěšné knihy, která reaguje na pokrok v rozvoji osobní letecké přepravy a konstrukci letadel. Zachycuje takové novinky, jako je například používání lehčích materiálů v konstrukci letadla, které redukují jeho váhu, změny zjednodu
letadla

Jak létají dopravní letadla

242 Kč
215 Kč
Pyrenejští kondoři 1. - 11%
Španělské nacionalistické letectvo a italská letecká legie ve španělské občanské válce v letech 1936-1939. Bojová technika, organizace jednotek, letecké bitvy a jejich ústřední protagonisté v naprosto ojedinělé knižní publikaci.
letadla
Ukázky

Pyrenejští kondoři 1.

431 Kč
383 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 21 položek
1 2 3 > >>