Nejprodávanější tituly v roce 2016
křesťanství

Křesťanství, vztahy a sex - 11%
Kniha přináší přehled praktických a realizovatelných morálních zásad sexuální a vztahové výchovy. Stabilita vztahů totiž netrápí jen dospívající děti z křesťanských rodin, ale i děti nevěřících rodičů.
křesťanství

Křesťanství, vztahy a sex

250 Kč
222 Kč
Čeští jezuité objevují Nový svět - 11%
Výbor z korespondence českých jezuitů v zámořských misiích mezi léty 1657–1741do tzv. Západních Indií, představuje unikátní sbírku cestopisných, etnografických a kulturních svědectví z celého tehdy známého světa.
křesťanství
Ukázky

Čeští jezuité objevují Nový svět

448 Kč
398 Kč
Důvěrná slova - 11%
Mnoho lidí říká, že netuší, jak by se měli modlit. Oficiální modlitby jim jsou cizí a modlitba vlastními slovy jim činí potíže. Právě pro ně je tato sbírka modliteb, jež mají přirozený a vroucí jazyk a zároveň se týkají každodenních problémů.
křesťanství

Důvěrná slova

179 Kč
159 Kč
Kouzelný kalendář - 6%
(4x)
Dramatizace knihy slavného norského autora (např. Sofiin svět). V hlavních rolích Marek Eben, Tobiáš Vacek Libuše Šafránková, Josef Abrhám, Josef Somr. Hudba a texty písní Marek Eben. Vychází ve formátu CD-audio na třech discích.
křesťanství

Kouzelný kalendář

297 Kč
279 Kč
Povoláním člověk - 11%
(1x)
Mým povoláním je být člověkem a tedy obrazem Boha. Jakou roli v tom chce sehrát modlitba. Čeho je schopna a co umí? A co umět má? Jak tomuto „pozdvižení mysli“ pomáhá to, co jsem, čím vládnu.
křesťanství

Povoláním člověk

124 Kč
110 Kč
Ježíš uzdravuje tvé srdce - 20%
Setkání s Ježíšem od kořenů proměňuje život člověka a uzdravuje jej v jeho smutku a depresích. Autor se postupně zabývá lidskými vztahy – se sebou, s druhými, s Bohem –, našimi nemocemi, nenávistí, ...
křesťanství
Ukázky

Ježíš uzdravuje tvé srdce

65 Kč
52 Kč
Neumělcům života - 11%
(6x)
Principem hry je, že všemu, co vytvoří, dá Bůh do vínku kus stvořitelských možností. Tvůrce tvoří tvůrce.
křesťanství

Neumělcům života

212 Kč
188 Kč
Proměň svůj strach - 20%
(2x)
Publikace z pera u nás velmi oblíbeného a čteného autora, tentokrát o strachu ve všech možných podobách: o strachu z nového, o tom, který ochromuje, o strachu ze zesměšnění, z neznámého v nás, ze zranění, z osamění, o strachu o naše vztahy.
křesťanství
Ukázky

Proměň svůj strach

109 Kč
87 Kč
O zemi beze studu - 11%
Tvrdá a nevybíravá slova autora na adresu těch, kteří se podílejí na marasmu doby, nebo nedovedou zabránit krizi doby a rozkladu hodnot, které zachvacují stále více občanů naší vlasti.
křesťanství

O zemi beze studu

124 Kč
110 Kč
Tančící skály - 11%
Kniha o vývoji života na Zemi, o člověku a o Bohu.
křesťanství

Tančící skály

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 137 položek
1 2 3 .. 14 > >>