Nejprodávanější tituly v roce 2016
pedagogika, didaktika

Najděte si svého marťana - 11%
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
231 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

pedagogika, didaktika

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Život s vysokou inteligencí - 11%
Vysoká inteligence nemusí znamenat jen úspěch a skvělý život. Velmi chytří lidé bývají naopak často nepochopení, cítí se osaměle, trpí nedostatkem sebedůvěry a až přílišnou citlivostí a zranitelností.
pedagogika, didaktika

Život s vysokou inteligencí

296 Kč
263 Kč
Moderní didaktika - 11%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
pedagogika, didaktika

Moderní didaktika

719 Kč
639 Kč
Dítě v úctě přijmout... - 11%
(2x)
Waldorfská pedagogika je specifický směr ve vzdělávání, vycházející z učení rakouského filozofa Rudolfa Steinera (1861-1925).
pedagogika, didaktika

Dítě v úctě přijmout...

203 Kč
180 Kč
Škola bez poražených - 11%
(1x)
Tato kniha je příručkou, která chce pomoci učitelům zvládnout vypjaté situace. Učí je mluvit s žáky způsobem, který posiluje vzájemný vztah, a řešit konflikty tvůrčím způsobem, který přináší oboustrannou spokojenost.
pedagogika, didaktika

Škola bez poražených

306 Kč
272 Kč
Za dveřmi mateřské školy - 11%
(1x)
Kniha o hledání cesty dobra při výchově dítěte. Má to hluboký smysl a význam i pro ty, kteří přijdou po nás. Zajímá vás, co prožívá vaše dítě v MŠ, když není s vámi? Jak jej připravit pro vstup do tohoto předškolního zařízení?
pedagogika, didaktika

Za dveřmi mateřské školy

209 Kč
186 Kč
Šimonovy pracovní listy 6 - 11%
Logopedická cvičení - soubor první, obsahuje dvacetdva pracovních listů k jedenácti hláskám. Některé listy a cvičení jsou zaměřeny na hlásky artikulačně jednoduché (M, P, B, V, F), jiné na artikulačně náročnější (C, S, Z, Č, Š, Ž).
pedagogika, didaktika

Šimonovy pracovní listy 6

125 Kč
111 Kč
Šimonovy pracovní listy 7 - 11%
Logopedická cvičení - soubor druhý, napomáhá dětem předškolního věku i malým školákům rozšiřovat slovní zásobu, zlepšovat vyjadřovací obratnost a přispívá k rozvoji sluchového vnímaní, zrakové orientace, sluchové i zrakové paměti.
pedagogika, didaktika

Šimonovy pracovní listy 7

125 Kč
111 Kč
Od dětství k dospívání - 11%
Kniha je jedním ze stěžejních děl známé italské lékařky a pedagožky. Ukazuje, jak je montessoriovská představa „alternativní“ výchovy a vyučování a vůbec reformy školství stále aktuální.
pedagogika, didaktika

Od dětství k dospívání

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 66 položek
1 2 3 .. 7 > >>