Nejprodávanější tituly v roce 2016
věda a technika

100 osvědčených stavebních detailů – zednictví - 11%
Kniha přináší výběr 100 osvědčených, léty prověřených stavebních detailů otištěné v publikacích (knihy, musterbuchy) z 18., 19. i 20. století specializovaných na zednické práce. Každý ze stovky detailů doprovází několik dalších obrázků.
věda a technika

100 osvědčených stavebních detailů – zednictví

314 Kč
279 Kč
Průvodce světem plastikového modeláře 4 – Bojová technika - 11%
Další z řady velmi oblíbených příruček pro modeláře plastikových modelů. Čtvrtý díl se zabývá speciálními postupy pro reálné ztvárnění bojové techniky jako je např. ztvárnění stop po zásahu, zbraně a výstroj, detailní interiéry a mnoho dalších.
věda a technika

Průvodce světem plastikového modeláře 4 – Bojová technika

269 Kč
239 Kč
Provoz, revize a údržba technických zařízení - 20%
(1x)
Provozovatelům vyhrazených technických zařízení i kontrolorům nabízí kniha určitý návod, jak vzájemně spolupracovat, jaké podmínky a dokumenty je potřeba pro kontroly připravit.
věda a technika
Ukázky

Provoz, revize a údržba technických zařízení

195 Kč
156 Kč
Zmizelá Praha-Nádraží a železniční tratě 2.díl - 11%
(2x)
Dokumentování změn, kterými v toku času procházejí železniční tratě, nádraží a zastávky.
věda a technika

Zmizelá Praha-Nádraží a železniční tratě 2.díl

324 Kč
288 Kč
Báječná léta s Jawou - 11%
Kniha, která potěší všechny příznivce jedné stopy a zvláště pak fandy legendární značky Jawa. Chronologicky seřazená historie a popis jednotlivých modelů napříč celým výrobním spektrem až do současnosti - od cestovních motocyklů přes prototypy.
věda a technika
Ukázky

Báječná léta s Jawou

332 Kč
295 Kč
Sovětské tankové impérium - 11%
Velice fundovaný, z velkého množství pramenů čerpající přehled o obrněných vozidlech SSSR, který pokrývá období od 30. do 90. let 20. století. Výmluvně dokládá, jak obrovskou vojenskou silou tento stát disponoval, jakých mnohdy závratných čísel dosah
věda a technika

Sovětské tankové impérium

332 Kč
295 Kč
Šokující vítězství - 20%
Válečná střetnutí se zcela nečekaným koncem, kdy proti všemu očekávání vyhrál outsider. Docházelo k nim před naším letopočtem, známe takové případy i z doby moderní.
věda a technika
Ukázky

Šokující vítězství

237 Kč
190 Kč
Jak postavit kvalitní krby - 11%
(1x)
V knize najdete poprvé veřejně publikované, skutečné profesionální informace a to od známého profesionálního kamnáře, kde odkrývá vše o stavbě i užívání krbů ve vašem domku.
věda a technika
Ukázky

Jak postavit kvalitní krby

314 Kč
279 Kč
Stavební truhlářství - 11%
Předkládaná publikace je názornou příručkou s množstvím detailů z oblasti stavebně-truhlářských spojů, týkajících se konstrukčního řešení dveří, oken, podlah, schodů a obložení stěn, ale také výkladních skříní a výkladců vyráběných na přelomu 19./20.stol.
věda a technika

Stavební truhlářství

215 Kč
191 Kč
Velitelé praporů SOS - 11%
(1x)
Publikace je vlastně čtvrtým dílem úspěšné trilogie „Jednotka určení SOS“. K jednotlivým životopisům jsou připojeny textové materiály vztahující se k působení dotyčné osoby v legiích, SOS nebo v protinacistickém odboji.
věda a technika
Ukázky

Velitelé praporů SOS

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 80 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>