Nejprodávanější tituly v roce 2016
kuchařky

Vaříme podle Herbáře 3
Ve třetím díle lifestylového bestselleru Vaříme podle Herbáře vám Kateřina Winterová a Linda Rybová představí kulinářské hity z další série televizního pořadu Herbář. Inspiraci k přípravě kosmetiky a skvělých jídel z bylin, zeleniny a masa.
kuchařky

Vaříme podle Herbáře 3

179 Kč
Karolína - Domácí kuchařka - 11%
(3x)
Kniha je oslavou domácího vaření. Gastronomická novinářka, písničkářka a matka tří dětí Karolína Kamberská ve svých receptech vychází z tradic našich babiček, ale přetváří je pro 21. století.
kuchařky

Karolína - Domácí kuchařka

359 Kč
319 Kč
Vaříme podle Herbáře 4
Nejen do třetice bývá všeho dobrého, ale může tak být i do čtveřice, jak dokládá tento, v pořadí již čtvrtý svazek oblíbené lifestylové kuchařky.
kuchařky

Vaříme podle Herbáře 4

179 Kč
Kuchařka ze Svatojánu
(10x)
Být ženou znamená dávat a udržovat život v mnoha podobách. Zahřívat svou rodinu ohněm v kamnech i bezpodmínečnou láskou. Být opěrným sloupem, laskavou jistotou, která trvá bez ohledu na zmatek tam venku.
kuchařky
Ukázky

Kuchařka ze Svatojánu

359 Kč
Zhubněte jednou provždy 2
Pokračování bestselleru Zhubněte jednou provždy 1.
kuchařky

Zhubněte jednou provždy 2

269 Kč
Deník Dity P. Kuchařka 2 - 11%
(1x)
Připravte se na nejvíc. Kuchařka s číslem 2 Deníku Dity P. vás lapí a nikdy nepustí. Přiková ke sporáku. Rozesměje i dojme. Roztočí fantazii a možná přiměje k zamyšlení, jak moc vaření „dělá“ život. Dita ví, že strašně moc.
kuchařky

Deník Dity P. Kuchařka 2

446 Kč
396 Kč
Vaříme podle Herbáře 2. - 11%
(3x)
Ve druhém dílu knihy se autorky opět zaměřují na kvalitní, ale přitom dostupné přírodní suroviny a vyhledávají dávné, pozapomenuté receptury, aby z nich poskládaly celoroční jídelníček, přímo nabitý zdravou přírodní energií.
kuchařky
Ukázky

Vaříme podle Herbáře 2.

359 Kč
319 Kč
Cukrfree
(3x)
Zkuste život bez cukru! Je sladký! Účelem této kuchařky napsané známou blogerkou není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi.
kuchařky

Cukrfree

332 Kč
Smoothie Book - 11%

Smoothie book, kniha, která vás nabije energií a podpoří vás v rozhodnutí začít se zdravou stravou, změnit svůj životní styl! Chcete zůstat dlouho zdravá a krásná ? Pečujte o své tělo, budete s ním dlouho!

kuchařky
Ukázky

Smoothie Book

224 Kč
199 Kč
České smoothie - 11%
Kniha známé české foodblogerky Kateřiny Kuranovy z blogu Smoothcooking.cz ukazuje, jak si jednoduše připravit smoothie se sezónních, snadno dostupných a lokálních surovin.
kuchařky

České smoothie

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 183 položek
<< < 1 2 3 4 .. 19 > >>