Nejprodávanější tituly - leden 2017
encyklopedie

Kdo co dělá? - Moje první encyklopedie Larousse - 11%

Encyklopedie Kdo co dělá? nabízí odpovědi na stovky zvídavých otázek a poodhaluje dětem tajemství nejrůznějších povolání a řemesel, která nás obklopují. Na vybraná povolání si autorka posvítila a je jim věnována celá dvoustrana.

encyklopedie

Kdo co dělá? - Moje první encyklopedie Larousse

314 Kč
279 Kč
Kouzelnický svět J. K. Rowlingové - 11%
(1x)
Prožijte magické filmy z kouzelnického světa J. K. Rowlingové jako nikdy předtím.
encyklopedie

Kouzelnický svět J. K. Rowlingové

449 Kč
399 Kč
Spisovatelé Království českého. Díl I.: A--B - 11%
Slovníkem spisovatelů Království českého Scriptores Regni Bohemiae, jehož autorem byl moravský zemský úředník, historik a sběratel Johann Peter Cerroni (1753–1826), vrcholí několik desítek let trvající snahy řady učenců druhé poloviny 18. století.
encyklopedie

Spisovatelé Království českého. Díl I.: A--B

288 Kč
256 Kč
Matoucí encyklopedie - 11%
(1x)
O něco dříve narození si možná ještě vzpomenou na krásnou barevnou knížku Bohumila Říhy – Dětskou encyklopedii. Ta byla předobrazem zvláštní knížečky Matoucí encyklopedie. Saša Gr., básník a humorista z Vysočiny, zpracoval ovšem toto téma po svém.
encyklopedie
Ukázky

Matoucí encyklopedie

251 Kč
223 Kč
Pražské usedlosti - 11%
Encyklopedie provázející čtenáře po pražských, zejména viničních, usedlostech se dočkává svého třetího vydání, kromě drobných upřesnění se dočkává změn zejména v rozsáhlé obrazové příloze, kde byly použity mnohé historické i nové fotografie.
encyklopedie

Pražské usedlosti

347 Kč
308 Kč
Encyklopedie drahých kamenů - 11%
(1x)
Encyklopedie drahých kamenů z pera významného českého gemologa Karla Maříka přináší odborným i laickým čtenářům přehled 189 druhů drahých kamenů, rozdělených do 5 kategorií dle frekvence používání a vzácnosti.
encyklopedie

Encyklopedie drahých kamenů

449 Kč
399 Kč
Ptáci - Ottův průvodce přírodou - 11%
Pestrobarevný svět všech druhů ptáků žijících, hnízdících nebo přilétajících na území Evropy. Přehledné popisy způsobu života, nejdůležitějších poznávacích a rozlišovacích znaků i charakteristických hlasových projevů.
encyklopedie

Ptáci - Ottův průvodce přírodou

269 Kč
239 Kč
Cesta kolem světa - 11%
Jedinečná ilustrovaná encyklopedie přinášející informace o všem, co se nachází na naší zemi - od vraků lodí a hradů až po divokou přírodu a hurikány.
encyklopedie

Cesta kolem světa

359 Kč
319 Kč
Architektura - 11%
(2x)
Terminologie architektury v obrazech. I tak by se dala nazvat názorná a přehledná publikace, zaměřená na historii architektury v našich zemích.
encyklopedie

Architektura

431 Kč
383 Kč
Výkladový slovník exotických materiálů - 20%
Publikace je přehlednou příručkou mapující nejdůležitější exotické materiály používané v uměleckém řemesle, kdy každé heslo tvoří komplexní informační soubor o původu, povaze, výskytu a užití materiálu.
encyklopedie
Ukázky

Výkladový slovník exotických materiálů

297 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 22 položek
1 2 3 > >>