Nejprodávanější tituly - leden 2017
hudba

Johnny Cash, I see a darkness
Johnny Cash, bekanntester Country-Sänger aller Zeiten, Rebell, Idol von Musik-Fans aller Generationen ? eine Legende bereits zu Lebzeiten.
hudba

Johnny Cash, I see a darkness

348 Kč
A kdybych už měl umřít
V dlouhé řadě básníků, zhudebněných a interpretovaných Vladimírem Veitem, nemůže chybět ani Václav Hrabě, který neodmyslitelně patří k Praze šedesátých let.
hudba

A kdybych už měl umřít

225 Kč
Sur La Route
Na koncertním CD a DVD zpěvačka nabízí v živém provedení všechny své hity tak, jak zazněly na světovém turné. Záznam navíc doplnila bonusovou nahrávkou. Studiová píseň Si jamais j'oublie funguje také jako singlová upoutávka na tento projekt.
hudba

Sur La Route

386 Kč
Studánko rubínko + CD
(1x)
Písničky, říkadla, koledy a další perly lidové slovesnosti včetně tradičních her nás provází jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana. Ilustrace Jan Kudláček.
hudba

Studánko rubínko + CD

314 Kč
Holobyt
Třetí album posouvá Martinu Trchovou k výraznější otevřenosti, po šesti letech hledání přináší dvanáct hudebně plnokrevných nadžánrových písní. Holobyt jako prázdný prostor, který lze znovu zabydlet a vykročit někam dál.
hudba

Holobyt

269 Kč
Neměj strach / Něžná noc
Pop-rocková formace Něžná noc se narodila z partnerství zpěvačky Blanky Šrůmové, dlouholeté frontwomanky Tiché dohody, a rockového písničkáře Jana Sahary Hedla, někdejšího spoluzakladatele skupiny Precedens ...
hudba

Neměj strach / Něžná noc

270 Kč
Sklep Naposlech
Divadlo Sklep vydává další ze svých hudebních pokladů – tentokrát písničky z let 2006–2008. Tvorba z tohoto období patří k tomu nejlepšímu, co na této divadelní scéně vzniklo.
hudba

Sklep Naposlech

269 Kč
Sladkých dvacet na Vyžlovce
Skupina Wohnout je na české scéně již dvacet let, bez jediné personální změny. Oslava kulatin a deska Sladkých dvacet na Vyžlovce. Album obsahuje CD a DVD se živým záznamem letního koncertu na koupališti kousek od Prahy.
hudba

Sladkých dvacet na Vyžlovce

296 Kč
Kecy
Další z řady zajímavých koncertních setkání „Merta plus…“ přináší sestřih dvou koncertů s rockovým kytaristou a akordeonistou Václavem Veselým.
hudba

Kecy

315 Kč
Nohavica - Box
Box 4 CD je hromadná reedice alb Jaromíra Nohavici Mikymauzoleum (1993), Tři čuníci (1994), Darmoděj a další (1995) a Divné století (1996).
hudba

Nohavica - Box

584 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>