Nejprodávanější tituly - leden 2017
záhady a otazníky

Živá moudrost starověkého Egypta - 11%
Autor nám v knize představuje nejkrásnější egyptské texty, které nás pobízejí k tomu, abychom se ponořili do věčného mystéria starověkého Egypta.
záhady a otazníky

Živá moudrost starověkého Egypta

180 Kč
160 Kč
Nedobytná šifra - 11%
(1x)
Arnošt Vašíček přichází s originální hypotézou, která odhaluje nejen, kdo byl autorem nejzáhadnější knihy světa - Voynichova rukopisu, ale s pomoci výkladů fascinujících kreseb, kterými je doprovázena, se pokouší se i o rozluštění jejího šokujícího obsahu.
záhady a otazníky

Nedobytná šifra

179 Kč
159 Kč
Nacisté a české poklady - 20%
Téma nacisté a poklady je tématem mnohaletým, košatým a snad nevyčerpatelným. A také doslova obaleným mýty, jako málokterý relikt druhé světové války. České země jsou tímto fenoménem zvláště výrazně zasaženy.
záhady a otazníky
Ukázky

Nacisté a české poklady

89 Kč
71 Kč
Největší záhady dávných Čech - 11%
Navštívili jste Býčí skálu, hrad Houska, Zvíkov, slyšeli jste o létajících hadech, skřítcích a upírech v Čechách? Víte, kde je ukryto kouzelné zrcadlo a co se stalo na Devíti křížích?
záhady a otazníky

Největší záhady dávných Čech

242 Kč
215 Kč
Templáři a tajemství Kryštofa Kolumba - 20%
(1x)
Odkud pocházelo zlato řádu templářů? Jaký byl vztah mezi loďstvem templářů a pověstnými piráty Karibiku? Proč španělská královna Izabela Kastilská věnovala Kolumbovi takovou důvěru a tolik peněz k námořním plavbám?...
záhady a otazníky
Ukázky

Templáři a tajemství Kryštofa Kolumba

280 Kč
224 Kč
Tesla - 11%
Autorka zde o známém vynálezci a zajímavém člověku Nikolovi Teslovi pojednává jednak v rovině čistě lidské, jednak v rovině jeho vědecké činnosti a nevyhýbá se ani dobovým souvislostem.
záhady a otazníky

Tesla

359 Kč
319 Kč
Voynichův rukopis - 11%
První faksimilní vydání nejtajemnější knihy světa, Voynichova rukopisu, jenž mnozí odborníci považují za „Svatý grál historické kryptografie“ (a který inspiroval i Dana Browna k jeho bestselleru Ztracený symbol).
záhady a otazníky

Voynichův rukopis

817 Kč
726 Kč
Tajemství pražského Golema - 11%
Je velký rozdíl mezi lovci senzací a skutečnými záhadology, hledači pravdy o věcech neobvyklých, jimiž se náš svět nadále jen hemží.
záhady a otazníky

Tajemství pražského Golema

392 Kč
348 Kč