Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2017

Ve službách zla
(2x)

Cormoran Strike čelí pomstě v nejtemnějším případu své kariéry. Představte si, že obdržíte balíček s useknutou nohou… Neohroženou Robin, asistentku soukromého detektiva Cormorana Strika vyděsí záhadný balík k smrti. Jejího šéfa jen tak něco

Ve službách zla

350 Kč
Kritik

Ve víně může být nejen pravda, ale i smrt. Kdo ji má na jazyku? Během degustačního turné po nepříliš známém vinařském regionu Gaillac zmizí nejlepší světový kritik vín Gil Petty. O rok později je nalezen ve vinici na jihozápadě Francie, oblečený do

Kritik

269 Kč
Maigret a jeho mrtvý

Nový případ, který vůbec poprvé vychází jako audiokniha! Jednoho únorového dopoledne vyruší komisaře na stanici podivný telefonát. „Odpusťte, prosím… Mé jméno by vám nic neříkalo. Neznáte mě, ale znal jste mou ženu Ninu… Haló! Musím vám to všechn

Maigret a jeho mrtvý

269 Kč
Praha noir

14 povídek předních českých spisovatelů v podání 14 výtečných českých herců. Kolik tváří mají pražské zločiny, záhady a tajemství? Čtrnáct českých autorů přijalo výzvu nabídnout na tuto otázku odpověď a navázat tak na bohatou...

Praha noir

Pavel Mandys (ed.)
314 Kč
Krotitel
(2x)

Když se zrodí zlo, kolika osudů se dotkne? Na zasněžené silnici u lesa srazí auto polonahou, dezorientovanou dívku. Obětí nešťastné nehody je patnáctiletá Victoria, která před čtyřmi měsíci beze stopy zmizela z místní jezdecké školy.

Krotitel

269 Kč
Bratři Lví srdce
(1x)

Kultovní kniha Astrid Lingrenové tentokrát k poslechu! Krásný, nevídaný a strhující příběh odvahy, cti a především věrného přátelství, které zvítězilo nad smrtí, zradou a nenávistí, prožili sourozenci Jonatán a Karel zvaný Suchárek.

Bratři Lví srdce

224 Kč
Aristokratka na koni
(4x)
Problémy s modrou krví a rodinným sídlem doslova v Kostce. „Nejchudší zámek v Čechách“ zůstává věrný svému označení, a tak tu hraběcí rodinka ani personál rozhodně nemají ustláno na růžích. Místo davů návštěvníků se na zámku kupí neproplacené.

Aristokratka na koni

242 Kč
Zabij mě znovu
(3x)
Když Maggie Taylorová přijme v Manchesteru nové zaměstnání, je přesvědčená, že pro její rodinu je to krok správným směrem. Děti si zvyknou brzy, ovšem manžel Duncan už tak nadšený není.Jednou večer přijde Maggie z práce domů a zažije šok.

Zabij mě znovu

296 Kč
Babička drsňačka
(7x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.

Babička drsňačka

269 Kč
Malý princ
(4x)
Nesmrtelný příběh havarovaného letce a malého prince, plný fantazie a neopakovatelné, jímavé atmosféry, znovu ožívá, tentokrát v luxusním vydání a v novém překladu Jiřího Pelána.

Malý princ

269 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 90 položek
1 2 3 .. 9 > >>