Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2017

Husitská epopej II.- Za časů hejtmana Jana Žižky
Druhý díl se odehrává v letech 1416 až 1425. Rodina Prokopů se rozrůstá a každý její příslušník hledá štěstí jinde; nacházíme je v Táboře, mezi umírněnými pražany, na straně Rožmberků i v řadách pronásledovaných řeholníků.

Husitská epopej II.- Za časů hejtmana Jana Žižky

359 Kč
Krišna Avatár
Nesmrtelné příběhy z dávné Indie pro děti od pěti do devadesáti pěti.

Krišna Avatár

295 Kč
Pěšky mezi buddhisty a komunisty
(5x)

Nešikovný mladý muž ujde 1 500 kilometrů pěšky v Nepálu a v Číně. Dějí se mu hrozné věci, ale on se jim jen směje. „Svět z televize je někde tam venku. Jen si pro něj někdy musíš dojít pěšky.” To je motto excentrického poutníka Ladislava Zibury.

Pěšky mezi buddhisty a komunisty

269 Kč
Pohádky z Krakonošovy zahrádky 2
Další pokračování čarokrásných krkonošských pohádek o pánu hor Krakonošovi. Zanechte na chvíli všelikého shonu a jinej lidskej činnosti.

Pohádky z Krakonošovy zahrádky 2

224 Kč
Požádej a je ti dáno
Tato fascinující audiokniha vám předkládá učení nefyzické entity Abraham. S její pomocí se naučíte zhmotňovat svá přání, tak abyste mohli žít radostným a spokojeným životem, jaký si zasloužíte.

Požádej a je ti dáno

246 Kč
Rytíř Sedmi království
(2x)

Dlouho před tím, než Targaryenové ztratili Železný trůn... dlouho po tom, co přišli z Valyrie a sjednotili Sedm království... ale jen krátce po tom, co říši rozervala vedví a poničila Blackfyrova vzpoura... ...křižoval krajem potulný rytíř....

Rytíř Sedmi království

359 Kč
Znamení rožmberské růže
Oldřich z Chlumu narazí nedaleko hradu Bezdězu na umírajícího mnicha. Od něho se dozví, že se připravuje zavraždění Přemysla II. Otakara. Okamžitě odjíždí krále varovat. Na Pražském hradě dojde k vraždě muže, který mohl o spiknutí podat svědectví.

Znamení rožmberské růže

314 Kč
Karel IV. - Tajný deník
(1x)
Tajný deník: Slyšte svědectví o životě a duši Otce vlasti, schopného a obratného panovníka, dobrého přítele, oddaného manžela a laskavého rodiče, člověka milujícího, neúnavně budujícího, pevného v zásadách i tápajícího.

Karel IV. - Tajný deník

296 Kč
Písečný muž
(9x)
Kdo zastaví severského Hannibala Lectera? Tentokrát si pro sebe pozornost posluchačů ukradne nejen dávné trauma komisaře, ale především enigmatický Jurek Walter připomínající Hannibala Lectera – až na to že své oběti nejí k večeři.

Písečný muž

287 Kč
Pipi Dlouhá punčocha
Pipi má nevšední jméno, chování i vzezření a navíc bydlí sama bez rodičů v domku na okraji města. Přijměte spolu s jejími kamarády Anitou a Tomíkem pozvání k mnohým dobrodružstvím... Učinkují: Barbora Hrzánová, Kryštof Hádek, Rozita Erbanová a další...

Pipi Dlouhá punčocha

224 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 92 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>