Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2017

Mráz
(9x)
Vražedné šílenství uprostřed francouzských Pyrenejí! Saint-Martin-de-Comminges je malé městečko ve francouzských Pyrenejích, kde jsou zimy kruté a kde se nikdy nic moc neděje.

Mráz

314 Kč
Na mušce lovce
Po mimořádném úspěchu českého vydání vzpomínek sovětského odstřelovačského esa Vasilije Zajceva přichází kniha, která nabízí podobně strhující pohled na boje na východní frontě.

Na mušce lovce

305 Kč
Noční pád
(3x)

Bud Mitchell a Jill Winslovová si jenom chtěli zpestřit mimomanželskou aférku a při západu slunce na pláži natočit vlastní lechtivý film. Pak ovšem oblohu náhle rozjasnil mohutný výbuch. Pár rychle popadl kameru a zmizel, než přijela policie.

Noční pád

242 Kč
Obrazy ze Starého zákona - Další příběhy
Od cesty do zaslíbené země do konce starých věků.

Obrazy ze Starého zákona - Další příběhy

224 Kč
Psí žívot
Poslechněte si Deník malého poseroutky již počtvrté v podání báječného Václava Kopty!

Psí žívot

179 Kč
Sedmikráska - Staré německé pohádky

Kůže patří na buben, houslím strunky sluší, pohádka se povídá těm, kdo mají uši… Nechte na sebe promluvit podivuhodný svět starých pohádek – užijte si tucet známých i méně povědomých příběhů z různých dob a krajů Německa.

Sedmikráska - Staré německé pohádky

179 Kč
Sharpův tygr
Píše se rok 1799 a britská armáda táhne k Seringapatamu, opevněnému městu sultána Típúa. Sharpovi se naskytne příležitost uniknout tyranskému seržantu Hakeswillovi i nudnému vojenskému životu.

Sharpův tygr

143 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
(13x)
Tajemný ostrov. Opuštěný sirotčinec. Stará sbírka bizarních fotografií. Existuje opravdu podivný sirotčinec pro děti se zvláštními schopnostmi, o němž Jacob jako malý slýchával?

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

269 Kč
Složka 64
Zneužívání a násilí patřily ještě před čtyřiceti lety do každodenního života žen deportovaných na dánský ostrov Sprogo. Podobný osud potkal i Nete Hermansenovou, jíž následky zdejšího pobytu pronásledují celý život.

Složka 64

296 Kč
Sova
(2x)
Poslechněte si druhý detektivní případ od autora bestselleru V lese visí anděl!

Sova

296 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 92 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>