Nejprodávanější tituly - únor 2017
sport a fitness

Zátopek - 6%
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
sport a fitness
Ukázky

Zátopek

398 Kč
374 Kč
Běhej, dokud můžeš - 11%
René Kujan byl ještě před deseti lety jedním z tisíců rekreačních běžců. Pak se ale ocitl na sedadle spolujezdce v autě, které se střetlo s protijedoucím vozidlem a všechno se změnilo. Od lékařky si vyslechl mrazivý ortel: „Nikdy už běhat nebudete."
sport a fitness

Běhej, dokud můžeš

311 Kč
276 Kč
Petr Čech: Mr. Perfect - 11%

Gólman se zlatýma rukama. Inspirující příběh jednoho z nejlepších gólmanů světa, který se už jako kluk toužil vyrovnat svému idolu Dominiku Haškovi a postavit se do hokejové brány.

sport a fitness

Petr Čech: Mr. Perfect

224 Kč
199 Kč
Emoční jóga - 11%
Podstatou dobrého zdraví je z pohledu emoční jógy celistvý přístup, což znamená věnovat se fyzické, mentální, emocionální a spirituální části sebe sama. Pokud v sobě neseme jakoukoliv emoční kolizi, zůstáváme slabí, bez ohledu na to, jak máte svaly.
sport a fitness

Emoční jóga

304 Kč
270 Kč
Výběr sportovních talentů - 20%
Kterého kouče by nezajímalo, jak nejlépe rozpoznat budoucí sportovní hvězdu. Jedinečným pomocníkem pro trenéry, sportovní manažery a učitele tělocviku je tomto směru publikace zkušeného autora a odborníka na trénink dětí a mládeže.
sport a fitness
Ukázky

Výběr sportovních talentů

149 Kč
119 Kč
Emil Běžec - 11%
(2x)
Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka.
sport a fitness

Emil Běžec

359 Kč
319 Kč
Jóga, očista a rituály - 20%
Kniha Václava Krejčíka přináší kromě osvědčených příběhů z jeho cesty po Indii i jednoduché sestavy jógových ásan, ukazuje jak pracovat s dechem, nabízí meditační i očistné techniky a rituály pro každý den.
sport a fitness
Ukázky

Jóga, očista a rituály

254 Kč
203 Kč
Splátka životem - 11%
Reportér a spisovatel Josef Klíma zpovídá desítky lidí od hokeje a postupně odkrývá závažné skutečnosti ze zákulisí nejoblíbenějšího zimního sportu.
sport a fitness

Splátka životem

197 Kč
175 Kč
Šťastný života běh - 11%
Ve své nové knize Miloš Škorpil popisuje, co zažívá běžec na trase ultramaratonu nebo při několikadenních závodech, kdy pro únavu a vyčerpání ani pořádně neví, zda se mu to všechno jenom nezdá.
sport a fitness

Šťastný života běh

251 Kč
223 Kč
Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
sport a fitness
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 59 položek
1 2 3 .. 6 > >>