Nejprodávanější tituly - únor 2017
umění

Příliš mnoho zubů - 11%
Publikace Příliš mnoho zubů- České a slovenské umění šedesátých let ze sbírek Galerie Zlatá husa a Musea Kampa vyšla k příležitosti stejnojmenné výstavy pořádané v Museu Kampa v Praze.
umění

Příliš mnoho zubů

719 Kč
639 Kč
Film a dějiny 5. - 11%
Pátý díl řady Film a dějiny se zaměřuje na film a televizi po roce 1985. Publikaci po úvodní historické kontextové studii uvozuje oddíl věnovaný u nás prakticky neznámým dějinám sovětské „filmové“ perestrojky jako předobrazu, ...
umění

Film a dějiny 5.

359 Kč
319 Kč
Hudba, smysl a nesmysl - 11%
(1x)

Alfred Brendel je bezesporu jedním z nejvýznamnějších klavíristů a umělců 20. století. Je historicky prvním pianistou, který nahrál kompletní klavírní dílo Ludwiga van Beethovena. Souborné vydání jeho esejů se ve světě stalo velkou událostí.

umění

Hudba, smysl a nesmysl

539 Kč
479 Kč
Nejraději mne tituloval indiánem - 11%
Kniha představuje první kompletní vydání jedinečného zdroje k poznání osobnosti Antonína Dvořáka, a sice korespondence, kterou o Dvořákovi vedl jeho věrný pomocník za amerického pobytu, vynikající violista Josef Jan Kovařík s Dvořákovým životopiscem.
umění

Nejraději mne tituloval indiánem

356 Kč
316 Kč
Průvodce neklidným územím I. - 11%
(3x)
Kniha srozumitelným a zábavným způsobem přibližuje komplikovaný svět moderního umění.
umění
Ukázky

Průvodce neklidným územím I.

716 Kč
636 Kč
Před komiksem - 11%
(2x)
Předkládaná kniha si neklade za cíl stanovit přesné datum či konkrétní dílo coby „počátek domácího obrázkového seriálu“, ale podrobně mapuje tendence, které k ustavení domácí varianty komiksové tvorby vedly.
umění
Ukázky

Před komiksem

495 Kč
440 Kč
RR rozhovory - 11%
Kniha přináší výbor z rozhovorů publikovaných v Revolver Revue, případně Kritické Příloze RR od samizdatových počátků do současnosti.
umění
Ukázky

RR rozhovory

404 Kč
359 Kč
Nespatříte hada / Not a Single Snake in Sight - 11%
Dětský svět je jednou z oblastí, jíž se dotklo s nebývalou intenzitou moderní umění. Velkou pozornost mu věnoval malíř a spisovatel Josef Čapek, jehož tvorba pro děti zaujímá v české kultuře jedinečné místo.
umění

Nespatříte hada / Not a Single Snake in Sight

351 Kč
312 Kč
Taneční divadlo aneb vyprávění o Macbethovi - 11%
Choreograf a pedagog Daniel Wiesner přibližuje v této knize tvůrčí proces při hledání ideálního tvaru inscenace Macbeth.
umění

Taneční divadlo aneb vyprávění o Macbethovi

237 Kč
210 Kč
Světy na pokračování. Rozbor možností seriálového vyprávění - 11%
(4x)
Kniha Světy na pokračování nabízí zcela nový pohled na fenomén seriálového vyprávění, jímž může zaujmout odborníky stejně jako fanoušky.
umění
Ukázky

Světy na pokračování. Rozbor možností seriálového vyprávění

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 257 položek
<< < 1 2 3 4 .. 26 > >>