Tomáš Prokůpek

Přihlašte se nebo registrujte a přidejte si autora do oblíbených.
Nahoru

Tomáš Prokůpek v Oko Magazínu OKO

TV Kosmas

Knižní novinky doby virové - II.

Vládní nařízení kolem čínské chřipky dál tvrdě dopadají na knižní svět. Knihkupectví jsou stále pod zámkem. Přesto jsou tu další novinky doby virové, které vám dnes ukážeme a tím samozřejmě nabídneme ke koupi přes e-shop Kosmasu. Ten dál...
Zobrazit celý text
Aktuality

Nejkrásnější české knihy roku 2016

Oceňování, které už mnoho let pořádá Památník národního písemnictví, rozdalo ceny za grafickou eleganci a polygrafický švih. To obojí letos poprvé hodnotila mezinárodní porota. Z loňské produkce byly vybrány tyto:
Aktuality

Začal KomiksFEST! 2015 - a komiksové ceny Muriel

KomiksFEST! je mezinárodní multimediální festival a vznikl v roce 2006 s cílem vyvést komiks v Česku z undergroundu a etablovat ho jako plnohodnotné moderní médium schopné nést jakýkoli obsah. Motto festivalu zní „Komiks unlimited“ a každý...
Zobrazit celý text
Aktuality

Ceny za nejlepší české dětské knihy Zlatá stuha

V červnu jsou minimálně dvě příležitosti, kdy se hodí být informován o dobrých dětských knihách. Na Den dětí a pak samozřejmě klasika - za vysvědčení knihu. Letošní ceny Zlatá stuha berte tedy jako doporučení těch, kteří se ve světě dětských knih dobře orientují.
Aktuality

Kdo se letos utká o Literu?

Přicházející jaro slibuje mnohé, ale pro nás knihomoly to znamená především nový ročník Magnesia Litery. Dnes byly vyhlášeny nominace a v tomto článku vám povíme, které knihy mají letos šanci získat tuto nejvýznamnější českou literární cenu.
Další články