Knižní novinky doby virové - II.

/ tomáš weiss, vojtěch polák

Vládní nařízení kolem čínské chřipky dál tvrdě dopadají na knižní svět. Knihkupectví jsou stále pod zámkem. Přesto jsou tu další novinky doby virové, které vám dnes ukážeme a tím samozřejmě nabídneme ke koupi přes e-shop Kosmasu. Ten dál pokračuje ve vyřizování vašich objednávek a nabízí slevy a rychlé dodání.

Další články

TV Kosmas

Čeští spisovatelé v izolaci: Olga Stehlíková - Sám uprostřed divočiny

Poslechněte si povídku básnířky, časopisecké a knižní redaktorky, jazykové lektorky, editorky a literární kritičky, psanou v izolaci.
 | Český rozhlas
TV Kosmas

Knižní novinky v době virové I.

Situace kolem knih je zavirovaná, ale ještě stále se mohou kniha a čtenář nějak najít. Zbývají e-shopy. Ten kosmasí nabízí také mnoho novinek, které jste nemohli vidět v knihkupectvích, protože vyšly ve chvíli, kdy už bylo zavříno kvůli čínské chřipce. Budeme se snažit vám alespoň některé ukázat, aby měly šanci najít u vás svůj domov.
 | tomáš weiss, vojtěch polák
TV Kosmas

Čtení spojuje - vaši oblíbení autoři na monitoru: Martin Řezníček

Cteni spojuje - a my lidé kolem knih uděláme první poslední, abyste co číst měli i za časů koronaviru. Děkujeme za podporu, kterou z vaší strany cítíme, a tohle berte jako dárek od nás na oplátku. K iniciativě Arga se zatím připojila také nakladatelství Academia, Host, Torst, Fra a Novela Bohemica a my věříme, že se přidají i další. Po redaktorovi ČT Martinu Řezníčkovi, jehož Rozpojené státy patří k nejúspěšnějším knihám dneška, budou následovat další.