Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2017

Bouráci
Čtvrtá audiokniha ze série Pachatelé dobrých skutků o dvou kamarádech, kteří s nevinnými úmysly vyvádějí jednu lumpárnu za druhou. Michal s Filipem se touží stát skauty survivory.

Bouráci

269 Kč
Klofáci

Michal Souček a Filip Fialka popáté a naposledy!!! Jako Puntíkáři, Duchaři, Kouzláci a Bouráci zůstali nerozluční kamarádi při zachraňování spolužáků, psů, rodičů, skautů, školy i kouzelníků.

Klofáci

242 Kč
Stařec a moře
(2x)
Nejslavnější dílo Ernesta Hemingwaye, novela, za kterou obdržel v roce 1954 Nobelovu cenu za literaturu. Příběh se odehrává v malé kubánské vesnici poblíž Havany, odkud starý rybář Santiago vyjíždí sám na lov.

Stařec a moře

269 Kč
Babička drsňačka
(7x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.

Babička drsňačka

269 Kč
Atlas mraků
Poslechněte si šestici příběhů rozkročených od 19. století až do daleké budoucnosti, které vypovídají o nezdolném hledačství a touze po smyslu i svobodě v každém z nás.

Atlas mraků

314 Kč
Román pro muže
Rafinovaná kompozice, rychlý dějový spád a v neposlední řadě i slovní a situační humor jsou už tradiční výbavou Vieweghových audioknih.

Román pro muže

269 Kč
Román pro ženy
Žena, která sní o velké lásce a po mnoha peripetiích ji konečně nachází, to je nejčastější téma čtiva zvaného červená knihovna... Román pro ženy není vlastně o ničem jiném.

Román pro ženy

269 Kč
Výběr z povídek Karla Čapka
Povídky z jedné a druhé kapsy patří k nejznámějším a nejoblíbenějším dílům české literatury a stále se k nim vrací filmoví, televizní i rozhlasoví tvůrci.

Výběr z povídek Karla Čapka

142 Kč
Bábovky
(12x)

Dvanáct žen, dvanáct osudů a dvanáct hlasů! Napadlo vás někdy, co řeší milenka ženatého muže a jaká je ve skutečnosti ta příšerná manželka, o které jí on vypráví? Nebo proč má sestra manželky tak špatný vztah se svojí dcerou.

Bábovky

269 Kč
Dívka, která spadla z nebe
(6x)
Marian je napůl Angličanka a napůl Francouzka: zkrátka ideální adeptka pro britský výsadek ve Francii za 2. světové války. Roku 1943 ji po náročném výcviku v pouhých dvaceti letech umístí nedaleko Paříže, odkud má pomáhat místnímu odboji.

Dívka, která spadla z nebe

224 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 90 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>