Nejprodávanější tituly - březen 2017

Nesmrtelnost
(3x)
Nesmrtelnost nejúplněji z celého dosavadního Kunderova Díla ztělesňuje román jako hravý nápad, který se rozvíjí před čtenářovýma očima, a přitom strhuje do hry autorův skvělý intelekt i silnou obraznost.

Nesmrtelnost

376 Kč
Nevědomí a básnický objev
Kniha vychází z definice poezie jako „otázky existence zodpovídané v záchvatu pocitu existence“ (Mikuláš Medek) a zkoumá její noetickou dimenzi pohledem inspirovaným freudovskou psychoanalýzou.

Nevědomí a básnický objev

189 Kč
Nezvěstná
Ve vesničce Beynac-et-Cazenac, která se nachází v jihozápadní Francii a je opředená magickou atmosférou, žije Estelle, která se rozhodne pro rozvod s manželem a nový život. Dřív než svůj plán stihne realizovat, zemře násilnou smrtí, a navíc se zjišťu

Nezvěstná

251 Kč
Nikdo tady není
Cyklus šestnácti povídek Nikdo tady není představuje básníka Jaroslava Žilu rovněž jako svébytného prozaika.

Nikdo tady není

179 Kč
Noční kousky
(2x)
Sbírka povídek inspirovaná rytinami malíře Jacquese Callota. V souhrnném celku vychází tato klasická sbírka v češtině vůbec poprvé od doby svého vydání v roce 1817.

Noční kousky

269 Kč
Noční pád
(3x)

Bud Mitchell a Jill Winslovová si jenom chtěli zpestřit mimomanželskou aférku a při západu slunce na pláži natočit vlastní lechtivý film. Pak ovšem oblohu náhle rozjasnil mohutný výbuch. Pár rychle popadl kameru a zmizel, než přijela policie.

Noční pád

242 Kč
Nové verše
Posmrtně vydaná sbírka básní Františka Gellnera pět let po jeho zmizení na haličské frontě. Je složená z básní asi z posledních deseti let, kdy už byl Gellner spíše novinářem než rozervaným básníkem.

Nové verše

197 Kč
Nový car: Vzestup a vláda Vladimira Putina
(1x)
Americký investigativní novinář Steven Lee Myers přináší barvitý obraz muže, který se z řadového agenta KGB vyšvihl až na vrchol vládní pyramidy – stal se ruským prezidentem.
Ukázky

Nový car: Vzestup a vláda Vladimira Putina

423 Kč
O kocourkovi Špindírkovi
Je neuvěřitelné, co všechno dokáže jeden maličký kocourek, i když si toho od něho jeho rodina příliš neslibuje a dokonce ho pojmenuje Špindírek! Nikdo nemá ani tušení, že jeho kocouří škrábanice ukrývají velikánské malířské nadání.

O kocourkovi Špindírkovi

197 Kč
O Lucifírkovi
O tom, co se stane, když se malému čertíkovi Lucifírkovi nedaří činit zlo. Nová moderní pohádka spisovatele Jana Kameníčka, která vypráví o hodném Lucifírkovi, který se rozhodl proti svému osudu bojovat a pomáhat lidem.

O Lucifírkovi

269 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100