Nejprodávanější hudba - březen 2017

Konvolut
Album Konvolut nabízí posluchačům třináct nahrávek známých, méně známých i zapomenutých písní z repertoáru Vlastimila Třešňáka – písní, které asi nikdy živě neuslyšíme.

Konvolut

270 Kč
Čikori
Skladby nesou typický vklad umění Vladimíra Václavka a Ivy Bittové. Vzácně vyrovnaná deska, kde perfektní zvládnutí nástrojů je povinnost, snáší i ta nejpřísnější měřítka, přes laťku nastavenou Bílým Infernem se Čikori přehupují s nevídanou lehkostí.

Čikori

449 Kč
At Home
Iva Bittová & Čikori natočili zcela nové písně na album At Home. Devět autorských skladeb skvělým způsobem navazuje na legedární Bílé Inferno a to nejen obsazením či poetikou, ale i svou písňovou formou a celkovým zvukem nahrávky.

At Home

314 Kč
Třínohý pes
Třínohý pes je deset nových písniček Mňágy nahraných v pražském studiu Sono v produkci Milana Cimfeho. Podle prvních nadšených ohlasů se zdá, že kapele se podařilo s novým bubeníkem Marcelem Gabrielem nalézt čerstvý zvuk.

Třínohý pes

476 Kč
A Foot In The Door
Kompilační album A Foot In The Door vyšlo původně v roce 2011 na CD a obsahuje nejznámější skladby skupiny z období 1967 –1994 včetně Wish You Were Here, Comfortably Numb, Shine On You Crazy Diamond, See Emily Play nebo High Hopes.

A Foot In The Door

719 Kč
Děvče z Ta-panu
CD album Děvče z Ta-panu je hudebním projektem zpěvačky, hlasové pedagožky Feng-yűn Song a její české jazzové kapely Tria PUO. Zaznamenává výběr z jejich desetiletého koncertního programu (2007 – 2016).

Děvče z Ta-panu

287 Kč
Jazzové nebajky
Album Jazzové nebajky, natočené v červnu 1972, patří k vrcholům diskografie souboru SHQ.

Jazzové nebajky

224 Kč
Migrant Songs
Příjemné indie popové skladb ukrývají zprávu o krizi našeho vlastního směřování. Kapela The Odd Gifts, projekt zakládajícího člena Eggnoise Ondřeje Galušky, se odvážila na nové nahrávce překročit příjemné nekonfliktní pozlátko současné popkultury.

Migrant Songs

269 Kč
Prince4Ever
2CD výběr Prince4Ever mapuje kariéru fenomenálního hudebníka a nabízí oblíbené hity z jeho repertoáru včetně písní jako Kiss, When Doves Cry, Purple Rain nebo Little Red Corvette.

Prince4Ever

404 Kč
Saxophone In Classics
Legendární kameraman, držitel Českého lva za celoživotní mistrovství, dlouholetý spolupracovník režiséra Jiřího Menzela. Jaromír Šofr je podepsán pod skvosty české kinematografie. Dlouhá léta se ovšem věnuje i hře na alt-saxofon.

Saxophone In Classics

179 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 25 položek
1 2 3 > >>