Nejprodávanější hudba - březen 2017

Soulásky & samolásky
Chytré, ale zároveň chytlavé písničky podpořené skvělými vokály řadí kapelu mezi špičku folk-rockové scény. Jarret se na nahrávce prezentuje nápaditými texty, živým projevem a muzikantskou vytříbeností.

Soulásky & samolásky

269 Kč
The Early Years – Cre/ation
Sběratelská lahůdka. Jedinečný pohled na ranou tvorbu jedné z nejdůležitějších hudebních skupin všech dob.

The Early Years – Cre/ation

476 Kč
The Wall
11. album legendární Oxfordské kapely z roku 1979 v remasterované verzi.

The Wall

359 Kč
Lůzr frendly
Zralý debut jedinečného textaře, který přináší průřez svou desetiletou písničkářskou dráhou. Žánrově rozmanitý styl písní jde vždy ruku v ruce s nápaditým sdělením mísícím vtip i naléhavost, jazykovou tvořivost i pedantickou vycizelovanost.

Lůzr frendly

225 Kč
Platinum Collection
Platinum Collection zahrnuje všechny hity a průřez všemi studiovými alby, která Divokej Bill kdy vydal. Kolekci 3CD sestavila skupina sama a písně rozdělila na jednotlivá alba takto: CD1 Singly, CD 2 Ploužáky a CD 3 Nářez. Trojalbum je tedy beze zbytku reprezentativním výběrem její dosavadní tvorby.

Platinum Collection

386 Kč
Relax – Tělo jako strom

Řízená relaxační cvičení pro uvolnění těla, dechu a mysli… patří k velmi oblíbeným formám fyzických a mentálních cvičení, která preventivně uvolňují napětí v těle a mysli.

Relax – Tělo jako strom

135 Kč
Opýtaj sa Malana
Na CD Opýtaj sa Malana se představí horňácký zpěvák Martin Prachař, jeden z nejvýraznějších interpretů lidové písně na Moravě, jehož domovskou kapelou se stala Musica Folklorica.

Opýtaj sa Malana

224 Kč
Písně a hudba, které uzdravují srdce
"Poslechem tohoto CD uzdravujete nejen svoji duši, ale i své srdce." Zdenka Blechová

Písně a hudba, které uzdravují srdce

351 Kč
Ja tutaj mieszkam
Album osobité písničkářky využívá zvukomalebnosti polského jazyka, ve kterém je většina jejích textů. Skladby oplývají výraznou melodii a jsou propletené emocemi.

Ja tutaj mieszkam

269 Kč
Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD)
(1x)
Album zprostředkovává podobu a atmosféru přirozeného lidového muzicírování, tak jak byla obvyklá na Horňácku i v některých dalších regionech ještě v první polovině tohoto století.

Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD)

224 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>