Nejprodávanější tituly - březen 2017
vojenství (military)

Sturmartillerie
(1x)
Zbrusu nová kniha uznávaného odborníka na obrněnou techniku Thomase Andersona, která umožní čtenáři detailně poznat další významnou složku wehrmachtu.
vojenství (military)

Sturmartillerie

179 Kč
Ani vojna, ani mír - 11%
Kniha analyzuje dramatické momenty z novodobých československých a středoevropských dějin, jež se odehrály v předvečer druhé světové války a na prahu války studené.
vojenství (military)

Ani vojna, ani mír

539 Kč
479 Kč
Můj život mezi zbraněmi - 11%
Respektovaný zbraňový konstruktér v této publikaci shrnuje své dosavadní publikační výstupy a čtěnářům poprvé v úplnosti představuje svůj barvitý život a bohaté dílo až po letecký kanón Plamen.
vojenství (military)

Můj život mezi zbraněmi

251 Kč
223 Kč
Jak létají dopravní letadla - 11%
Aktualizované vydání úspěšné knihy, která reaguje na pokrok v rozvoji osobní letecké přepravy a konstrukci letadel. Zachycuje takové novinky, jako je například používání lehčích materiálů v konstrukci letadla, které redukují jeho váhu, změny zjednodu
vojenství (military)

Jak létají dopravní letadla

242 Kč
215 Kč
Lámání v kole - Afghánistán

Románová zpověď vojáka speciálních jednotek Československé lidové armády, který se ze dne na den pod záminkou ostrého cvičení v Sovětském svazu ocitl v kruté sovětsko-afghánské válce (1979–1989).

vojenství (military)

Lámání v kole - Afghánistán

134 Kč
Predátor - 11%
MQ-1 Predator je dálkově pilotovaný letoun používaný pro pozorování a průzkum nad nepřátelským územím a také k cíleným útokům dvěma raketami Hellfire.
vojenství (military)

Predátor

89 Kč
79 Kč
Sen o odplatě - 11%
(1x)
Nově pojatá barvitá historická práce nás seznamuje s počátky, průběhem i nejznámějšími aktéry třicetileté války.
vojenství (military)

Sen o odplatě

323 Kč
287 Kč
Špionážní případy - 11%
Většina lidí si práci tajných služeb představuje jako velice romantickou činnost, plnou odvážných činů a dobrodružství. Vlastní realita je však mnohem prozaičtější a všednější.
vojenství (military)

Špionážní případy

225 Kč
200 Kč
Velké kriminální případy - 11%
Autoři, historici Jiří Plachý a Ivo Pejčoch, zmapovali období českých, respektive československých dějin a pro každý rok této éry vybrali do své nové knihy kriminální případ, který se v té době těšil největší pozornosti celé společnosti.
vojenství (military)

Velké kriminální případy

239 Kč
212 Kč
Vojenské vzpomínky velitele husarských eskadron - 20%
(4x)
Victor Dupuy byl členem francouzského lehkého jezdectva a stejně lehce se čtou jeho poutavé paměti. Začínal v 11. mysliveckém pluku, s kterým se účastnil ještě "revolučních" válek i prvotních Napoleonových tažení v letech 1805 až 1807.
vojenství (military)
Ukázky

Vojenské vzpomínky velitele husarských eskadron

150 Kč
120 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 26 položek
1 2 3 > >>