Nejprodávanější tituly - březen 2017
fotografie

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge. - 11%
(2x)
Soubor zahrnuje lokality od západního cípu Krkonoš počínaje Harrachovem a Novým Světem, až po Žacléř a Trutnov na východě, českou i slezskou stranu Krkonoš, včetně Broumovského výběžku s Adršpachem a Teplickými skalami až po kladskou Hejšovinu.
fotografie

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.

448 Kč
398 Kč
Bytosti jménem houba - 11%
Koncept autorské publikace Bytosti jménem houba vyrůstá z českého fenoménu- z mykofilní orientace národa, kde se houby obecně těší široké pozornosti, počínaje jejich sběrem a konče jejich vstupem do poezie, hudby, filozofie a nakonec i do osudů lidí.
fotografie

Bytosti jménem houba

1 161 Kč
1 032 Kč
Šumava Františka Malocha
(7x)
Cesta k pramenům řeky Otavy dvojím pohledem.
fotografie
Ukázky

Šumava Františka Malocha

186 Kč
Dům v krajině - 6%
Jedinečný soubor 107 černobílých fotografií Jana Reicha prezentuje výběr z několika autorových cyklů, které systematicky tvořil 25 let na Sedlčansku, ve starobylé oblasti Středních Čech.
fotografie

Dům v krajině

323 Kč
304 Kč
Petrkov - 11%
PETRKOV ...čas po odletu vlaštovek je obrazová publikace s autorskými fotografiemi Ing.Vladimíra Kunce z obce Petrkov a rodného domu bratří Reynkových.
fotografie

Petrkov

225 Kč
200 Kč
Tiché dialogy – Jaroslav Kučera - 11%
Nejvýraznější osobnost současné české fotografie života, Jaroslav Kučera, přichází u příležitosti svého osobního jubilea s projektem překvapivě zaměřeným na svět zdánlivých předmětných banalit, které nás obklopují.
fotografie

Tiché dialogy – Jaroslav Kučera

315 Kč
280 Kč
Circus Sideshow
Fotografie Antonína Kratochvíla z rozsáhlého cyklu Sideshow vznikly v Gibsotonu na Floridě, v centru specifické odnože zábavního průmyslu.
fotografie
Ukázky

Circus Sideshow

359 Kč
Čertovo břemeno - 11%
Budeme-li v Česku hledat místo s nejvyšší koncentrací kvalitní současné architektury na jednoho obyvatele, prvenství si překvapivě odnese Alenina Lhota na Táborsku.
fotografie
Ukázky

Čertovo břemeno

405 Kč
360 Kč
Lipno - krajina pod hladinou - 11%
(1x)
Kniha ukazuje zmizelou podobu Vltavy a dávné šumavské přírody, památek, měst, obcí a portréty lidí, kteří žili na území dnešního Lipenska před výstavbou přehrady. Prostřednictvím 280 unikátních snímků z Fotoateliéru Seidel, ale i od dalších fotografů
fotografie
Ukázky

Lipno - krajina pod hladinou

594 Kč
528 Kč
Reflexy a reflexe - 11%
Fotografická publikace s drobnými texty.
fotografie

Reflexy a reflexe

180 Kč
160 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 26 položek
1 2 3 > >>