Nejprodávanější tituly - březen 2017
ostatní

Čikori - 11%
Skladby nesou typický vklad umění Vladimíra Václavka a Ivy Bittové. Vzácně vyrovnaná deska, kde perfektní zvládnutí nástrojů je povinnost, snáší i ta nejpřísnější měřítka, přes laťku nastavenou Bílým Infernem se Čikori přehupují s nevídanou lehkostí.
ostatní

Čikori

449 Kč
399 Kč
At Home - 11%
Iva Bittová & Čikori natočili zcela nové písně na album At Home. Devět autorských skladeb skvělým způsobem navazuje na legedární Bílé Inferno a to nejen obsazením či poetikou, ale i svou písňovou formou a celkovým zvukem nahrávky.
ostatní

At Home

314 Kč
279 Kč
Děvče z Ta-panu - 11%
CD album Děvče z Ta-panu je hudebním projektem zpěvačky, hlasové pedagožky Feng-yűn Song a její české jazzové kapely Tria PUO. Zaznamenává výběr z jejich desetiletého koncertního programu (2007 – 2016).
ostatní

Děvče z Ta-panu

287 Kč
255 Kč
Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD) - 11%
(1x)
Album zprostředkovává podobu a atmosféru přirozeného lidového muzicírování, tak jak byla obvyklá na Horňácku i v některých dalších regionech ještě v první polovině tohoto století.
ostatní

Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD)

224 Kč
199 Kč
Elida - 11%
Za podpory Carnegie Hall napsala Iva Bittová, první žena tuzemské alternativní scény, pro soubor Bang on a Can All-Stars hudební projekt s názvem Elida. Táhlé linie piana se prolínají se smyčci, zatímco improvizace klarinetu se setkává s hlukem elektrické kytary. Hudba je zároveň promyšlená a přímá, ostrá i nostalgická, mísící klasickou hudbu východní Evropy a lidové tradice. Netradiční spojení zpěvu Ivy Bittové a klavíru pak vytváří inspirující melodie.
ostatní

Elida

314 Kč
279 Kč