Nejprodávanější tituly - březen 2017
cizojazyčná

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge. - 11%
(2x)
Soubor zahrnuje lokality od západního cípu Krkonoš počínaje Harrachovem a Novým Světem, až po Žacléř a Trutnov na východě, českou i slezskou stranu Krkonoš, včetně Broumovského výběžku s Adršpachem a Teplickými skalami až po kladskou Hejšovinu.
cizojazyčná

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.

448 Kč
398 Kč
Malý princ - 11%
(4x)
Když opuštěný letec potká v africké poušti malého prince, netuší, co všechno mu setkání přinese.
cizojazyčná

Malý princ

539 Kč
479 Kč
O šestiúhelné sněhové vločce - 11%
Konečně máme možnost přečíst si v češtině kouzelné Keplerovo dílko sepsané v Praze nejspíše roku 1610. Je to jistě hezký dárek, stejně jako kdysi byl před mnoha staletími tento novoroční pozdrav autorovu mecenáši a patronovi.
cizojazyčná

O šestiúhelné sněhové vločce

89 Kč
79 Kč
Pohádky - 11%
(1x)
Další publikace z edice Adaptovaná česká próza, určené studentům češtiny jako cizího jazyka, přináší tradiční pohádky české i zahraniční provenience.
cizojazyčná
Ukázky

Pohádky

203 Kč
180 Kč
Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
cizojazyčná
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
134 Kč
Jonathan Livingston Racek - 11%
(11x)
Česky poprvé vychází rozšířené (autor přidal jednu kapitolu) vydání knížky, která se zařadila mezi literární kultovní díla. Novela o racku Jonathanovi je podobenstvím o lidech-ptácích toužících po poznání a naplnění života, po lásce a svobodě.
cizojazyčná

Jonathan Livingston Racek

223 Kč
198 Kč
Několik slov, pár řádek - 11%
Ve svých sedmnácti letech opustil autor v roce 1958 rodnou Sýrii a již se nikdy nevrátil. Jeho druhým jazykem se stala čeština. Proto i jeho malá sbírka různých postřehů a myšlenek, které si během života zapisoval na různé lístečky, je dvojjazyčná.
cizojazyčná

Několik slov, pár řádek

119 Kč
106 Kč
Ján Langoš. Strážca pamäti - 11%
Obraz o disidentovi, ministrovi vnútra ČSFR, zakladateľovi Ústavu pamäti národa, o priamom a zásadovom človeku s veľkým rozhľadom si čitateľ poskladá, keď si pozorne prečíta rozhovor Alexandra Balogha s Langošovou manželkou Gabrielou.
cizojazyčná

Ján Langoš. Strážca pamäti

296 Kč
263 Kč
Melancholie a dobrodružnost stavění - 11%
Česko–německá publikace 25 dobrodružných architektonických příběhů – portrétů ztracených domů, německého výtvarníka Gottfrieda Müllera. Příběhy vypraví o útrapách stavění, podivnostech stavebníků a vrtoších investorů.
cizojazyčná

Melancholie a dobrodružnost stavění

315 Kč
280 Kč
Mezi-obrazy: Mediální praktiky kameramana Jaroslava Kučery. In Between Images: Cinematographer Jaroslav Kučera´s Media Practices - 11%
Tato publikace je kritickým zpracováním zcela neznámé pozůstalosti jednoho z předních českých kameramanu°, Jaroslava Kučery, spolupracovníka Věry Chytilové, Vojtěcha Jasného, Karla Kachyni, Zdeňka Podskalského, Oldřicha Lipského či Petra Weigla.
cizojazyčná

Mezi-obrazy: Mediální praktiky kameramana Jaroslava Kučery. In Between Images: Cinematographer Jaroslav Kučera´s Media Practices

711 Kč
632 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 57 položek
1 2 3 .. 6 > >>