Nejprodávanější knihy - březen 2017

Dědečkové

Tato knížka byla napsána na počest všech dědečků bývalých, současných i budoucích a v tomto ohledu je v rámci české literatury i českého komiksu unikátní.

Dědečkové

378 Kč
Zkurvenej příběh
(5x)
V románu Zkurvenej příběh Bernard Minier potvrzuje své mistrovství a definitivní členství v exkluzivního klubu velkých spisovatelů detektivek, thrillerů a jiných kriminálních románů.

Zkurvenej příběh

359 Kč
Sára. Kniha první
(6x)
Sára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. To všechno se změní, když potká Šalamouna, moudrou nadpozemskou sovu, která jí ukáže, jak se na svět dívat jinak.

Sára. Kniha první

195 Kč
Noční lov
(5x)
Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její tým čelí další nebezpečné výzvě! Thriller, který vám nedá spát! Další kniha od autora Dívky v ledu.

Noční lov

404 Kč
Chalupy v Čechách na historických stavebních plánech II.
Kvalitní odborná publikace s rozsáhlým obrazovým materiálem od našeho předního specialisty na výzkum historických staveb.

Chalupy v Čechách na historických stavebních plánech II.

538 Kč
Léto
(8x)
Po knížce o jaru přichází Léto. Autorka na obrázcích znovu vypráví své malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.

Léto

254 Kč
Jak se dělá evoluce
Cílem knihy je představit současnou evoluční biologii jako živý, bouřlivě se rozvíjející obor, založený nikoli na planých spekulacích, ale na exaktním, a přesto dobrodružném výzkumu.

Jak se dělá evoluce

539 Kč
Astrid Lindgrenová: Válečné deníky 1939–1945
(2x)
Deníky Astrid Lindgrenové vyšly poprvé loni ve Švédsku a okamžitě se staly senzací. Kniha je bohatě ilustrována fotogra?emi deníkových listů a řadou dosud nepublikovaných snímků z rodinného života.

Astrid Lindgrenová: Válečné deníky 1939–1945

359 Kč
Kafka 1 - Rané roky
(5x)
První část třídílné biografie o životě a díle jednoho z největších, nejznámějších a nejčtenějších autorů světové literatury, pražského německy píšícího spisovatele Franze Kafky (1883–1924) je rozsahem i významem monumentální a výjimečná.
Ukázky

Kafka 1 - Rané roky

583 Kč
Múza
(2x)
Román Múza je novou knihou anglické spisovatelky Jessie Burtonové, jejíž předchozí kniha Miniaturista se stala světovým bestsellerem, prodalo se přes milion výtisků, byla přeložena do 37 jazyků a stala se knihou roku 2014.
Ukázky

Múza

322 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>