Nejprodávanější tituly - březen 2017
humor

Po strništi bos
(11x)
Knihu autentických vzpomínek Zdeněk Svěrák vypráví optikou sedmiletého chlapce. "Abych se do toho vpravil, při procházce liduprázdným krajem jsem si na polní cestě klekl. Měl jsem přece ve svých sedmi osmi letech ty oči, co mám teď, akorát byly níž,"
humor
Ukázky

Po strništi bos

206 Kč
Nové povídky
(10x)
Soubor povídek Zdeňka Svěráka na nejrůznější téma s jeho typickou hravostí a humorem. Inspirací pro jejich příběhy byl život sám.
humor

Nové povídky

224 Kč
Líný rodič
(2x)
Zaručený návod, jak být pohodovým rodičem. Jak na to se dozvíte v humorné a láskyplné knize Toma Hodgkinsona, líného rodiče tří dětí, která se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti.
humor

Líný rodič

241 Kč
Klobouk s oblohou
(5x)
Další díl Úžasné Zeměplochy - humorné fantasy série. Tonička Bolavá je o něco starší než v knize Svobodnej národ. Nastupuje do učení na čarodějku, přesně jak bylo dohodnuto, ale nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. ...
humor

Klobouk s oblohou

223 Kč
Ad acta
(3x)
Próza Patrika Ouředníka, jejíž děj je zasazen do současné Prahy. Na půdorysu fabulační hříčky s detektivní zápletkou virtuózně rozehrává pestrou škálu stylistických i myšlenkových vtipů, jež mu slouží k sarkastickému pojednání českého dneška.
humor

Ad acta

224 Kč
Ďábel je taky jenom člověk
(2x)

Psychoterapeuta Jakoba Jakobiho navštíví nezvaný host. Chlapík se jmenuje Anton Auerbach, a nepřeje si nic menšího, než koupit Jakobovu duši. Ta má totiž od chvíle, co se Jakob setkal s Bohem, mimořádnou cenu. Pro koho? Pochopitelně pro ďábla.

humor

Ďábel je taky jenom člověk

315 Kč
Loupež bez cavyků
(1x)
Ligu důchodců nikdo nezastaví. A její členové teď momentálně potřebují peníze – hodně peněz. Zpříjemnit a rozveselit život starým lidem něco stojí. A proč nenapodobit svět velkých financí a nerozdělovat bonusy ???
humor
Ukázky

Loupež bez cavyků

268 Kč
Martyho frky! 3
Dlouho očekávané knižní pokračování Martyho Frků je konečně tu! Třetí kniha obsahuje dalších 200 frků - bez cenzury a najdete zde i nové, nikdy nepublikované frky.
humor

Martyho frky! 3

224 Kč
Matoucí encyklopedie
(1x)
O něco dříve narození si možná ještě vzpomenou na krásnou barevnou knížku Bohumila Říhy – Dětskou encyklopedii. Ta byla předobrazem zvláštní knížečky Matoucí encyklopedie. Saša Gr., básník a humorista z Vysočiny, zpracoval ovšem toto téma po svém.
humor
Ukázky

Matoucí encyklopedie

251 Kč
Dítě školkou povinné
(1x)
Jedinečné, často neuvěřitelné, ale i běžné příhody, které prožívají všichni dospělí, jejichž dítě začalo chodit do školky. Rozpustilé příběhy tříleté Viky jsou podané autorem, který má dar vidět humor všedních situací a vystihnout každodenní zážitky.
humor

Dítě školkou povinné

71 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 93 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>