Nejprodávanější tituly v roce 2017

Třetí přání 2: zbytek příběhu (skoro)
(1x)
Ze slíbené románové pentalogie Roberta Fulghuma vycházejí opět v jednom svazku část třetí a čtvrtá. Opět se setkáme s Alicí, Alexem a Max–Pollem jako hlavními postavami. Děj nás tentokrát zavede do Japonska a posléze do Athén.

Třetí přání 2: zbytek příběhu (skoro)

321 Kč
Celý život
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.

Celý život

539 Kč
Jáchymovští démoni - Letopisy královské komory 10. díl
(2x)
Mladý rytíř Jiří Adam z Dobronína se stane písařem Královské komory a jeho úkolem je dohlížet na pořádek v Údolí svatého Jáchyma, kde se podařilo nalézt stříbro.

Jáchymovští démoni - Letopisy královské komory 10. díl

296 Kč
Vlci
(2x)
Novela Františka Kotlety, jejíž děj předchází legendární trilogii Bratrstvo krve.

Vlci

269 Kč
Zámek
(4x)
Absurdně groteskní Kafkův román patřící mezi jeho vrcholná díla.

Zámek

359 Kč
Sonety
(1x)
Shakespearovy Sonety jsou především knihou lásky, a možná právě proto vycházejí od roku 1609, kdy vyšly prvně, neustále, jak v originále, tak i v mnoha překladech.
Ukázky

Sonety

242 Kč
Moje dítě (už) nekouří
(2x)
Kouřit není cool! Naše děti – naše bohatství, naše naděje, naše budoucnost. Rodiče své děti všemožně podporují, jdou jim příkladem. Ale někdy to nestačí. Je tu společnost, zájmy napojeného byznysu, vymývání mozků, kamarádi… co také nejsou cool.

Moje dítě (už) nekouří

243 Kč
Cantos V.
(1x)
Italská Cantos (LXXII–LXXIII) byla napsána italsky koncem roku 1944, kdy byla zdevastovaná Itálie rozdělena (Spojenci a italská vláda ovládali jih, Němci a Mussoliniho Republika Salo sever) a Ezra Pound věřil v její možnou obrodu.

Cantos V.

347 Kč
HEX
(1x)
Každý, kdo se zde narodí, je odsouzen setrvat zde až do smrti. Každý, kdo se zde usadí, se odsud už nikdy nedostane. Vítejte v Black Spring, zdánlivě malebném městečku v údolí řeky Hudson, městečku, jímž obchází přízrak čarodějky od Černého kamene.
Ukázky

HEX

313 Kč
Jaká je to barva, Miffy?
Leporelo pro nejmenší. Kdo se skrývá za dveřmi? Zvířátka, věci, květiny a barvy.

Jaká je to barva, Miffy?

89 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100