Nejprodávanější hudba v roce 2017

Konnichiwa
Debutová deska Konnichiwa je završením více jak tříleté existence skupiny Mirai. Nahrávala se v různých studiích a podíleli se na ní čtyři producenti.

Konnichiwa

296 Kč
Pozdraveno budiž světlo
Album plné těch nejkrásnějších adventních a vánočních písní obsahuje známé koledy, ale i historickou reminiscenci staroslověnského textu vánočního Gloria v cyrilometodějském překladu z 9. století.

Pozdraveno budiž světlo

269 Kč
Christmas On The Blue
Christmas on the Blue Violin: tak se jmenuje první vánoční album houslisty Pavla Šporcla, které natočil se světově proslulou Královskou liverpoolskou filharmonií a dirigentem Sebastianem Lang – Lessingem.

Christmas On The Blue

323 Kč
Songs Of Experience
Legendární U2 vydávají album Songs of Experience! Jedna z nejpopulárnějších rockových kapel světa U2 vydává dlouho očekávané čtrnácté album Songs of Experience, které je pokračováním předchozí desky Songs of Innocence.

Songs Of Experience

359 Kč
Bílé Vánoce Lucie Bílé II.
Pod osvědčeným názvem vychází pokračování fenomenálně úspěšného alba z roku 2010. Producent Petr Malásek po šťastných sedmi létech úspěšně objevil a zaranžoval novou sadu vánočních a svátečních písniček.

Bílé Vánoce Lucie Bílé II.

374 Kč
Lovely Creatures - The Best of 1984-2014
Do roku 2017 vydali Nick Cave and the Bad Seeds šestnáct studiových alb a kolekce Lovely Creatures mapuje úctyhodnou kariéru souboru mezi roky 1984 a 2014.

Lovely Creatures - The Best of 1984-2014

359 Kč
Bombarďák-3FO3
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.

Bombarďák-3FO3

269 Kč
Hostina
Album Dagmar Voňkové obsahuje dvanáct nových písní a vychází po dlouhých devíti letech od zatím poslední desky.

Hostina

261 Kč
Konečně
Zpěvačka Dasha vydává nové sólové album s příznačným názvem Konečně! Pro mnohé možná překvapivě nepůjde ani o swingové evergreeny s big bandem, ani o muzikálové melodie či osvědčené coververze, ale o původní písně psané jí přímo na tělo.

Konečně

354 Kč
Studánko rubínko
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.

Studánko rubínko

269 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 278 položek
1 2 3 .. 28 > >>