Nejprodávanější hudba v roce 2017
elektronická

Glamtronic
Parta s jazzovým hudebním zázemím opouští elektroswingovou vlnu a sebevědomě míří na širé vody. Album kapely, která umí s jiskrou a nadšením svojí radostnou muzikalitou spojit posluchače několika generací.
elektronická

Glamtronic

269 Kč
Íkaros
Cimbál se vznáší nad nigerijským beatem. Když smícháte západoafrický beat kmene Joruba s moravským cimbálem, vznikne album Íkaros, a skupina Android Asteroid na něm posouvá svoji hudbu zas o kousek dál. Bubeník Tomáš Konůpka si vzpomněl na komplikovaný polyrytmický kruhový beat nigerijského kmene Joruba, kde se hrají čtyři doby do tří, a kapela do něj vpustila tklivou melodii moravského cimbálu.
elektronická

Íkaros

179 Kč
Lesní zvěř
Energická hudba, kde zpěv, hlukové plochy, smyčky živých nástrojů, trubka a bicí vystupují vůči klávesám jako rovnocenní partneři a slova nebo melodie mají stejnou váhu jako hudební plochy.
elektronická

Lesní zvěř

269 Kč
Movable Feasts
Strhující nahrávka kapely Lesní zvěř. Energická hudba, kde zpěv, hlukové plochy, smyčky živých nástrojů, trubka a bicí vystupují vůči klávesám jako rovnocenní partneři – slova nebo melodie mají stejnou váhu jako hudební plochy.
elektronická

Movable Feasts

269 Kč