Nejprodávanější e-knihy v roce 2017
kuchařky

Jídlo na prvním místě - 20%
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
kuchařky
Ukázky

Jídlo na prvním místě

259 Kč
207 Kč
Kniha o medovině - 20%
Publikace obsahuje teoretické a praktické informace o výrobě medových vín, historický přehled výroby medoviny u nás, přehled receptur.
kuchařky
Ukázky

Kniha o medovině

99 Kč
79 Kč
Výživa sportovců a sportovní výkon - 20%
(1x)
Učební texty Výživa sportovců a sportovní výkon vznikly jako reakce na příznivé ohlasy studentů 1. lékařské fakulty UK na přednášky ze stejnojmenného předmětu. Učebnice obsahuje kapitoly o výživě především u vytrvalostních a silových sportovců.
kuchařky
Ukázky

Výživa sportovců a sportovní výkon

130 Kč
104 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
kuchařky
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Příběhová kuchařka bez lepku - 20%
(1x)
Inspirace pro vlastní přístupy k vaření a pečení bez lepku. Žádný drolící se chleba, zkažený narozeninový dort nebo tvrdé vánoční cukroví.
kuchařky
Ukázky

Příběhová kuchařka bez lepku

89 Kč
71 Kč
Unmunův koláč - 20%
Zenová kuchařka Unmunův koláč je sestavena nejen z receptů členů sanghy z celého světa, ale také z článků o zdravé stravě a stolování.
kuchařky
Ukázky

Unmunův koláč

120 Kč
96 Kč
Příručka jadranské snoubenky - 20%
(4x)
Příběh lásky mezi Češkou a Chorvatem, proložený skvělými recepty ze slunné Dalmácie.
kuchařky
Ukázky

Příručka jadranské snoubenky

119 Kč
95 Kč
Znalcem vína za 24 hodin - 20%
Kritička vín Jancis Robinson, držitelka Řádu britského impéria a mnohých žurnalistických ocenění, přispívající pravidelně do Financial Times, udělá znalce z každého.
kuchařky
Ukázky

Znalcem vína za 24 hodin

152 Kč
122 Kč
Magická kuchařka - 20%
Nehledejte zde návody k výrobě alchymistických elixírů. Tahle kniha vás zavede do tajemně zakouřené černé kuchyně našich prababiček, do barokní a středověké vesnice, aby vám ukázala, že příprava jídla byla rituálem, udržujícím prosperitu rodu i řád světa.
kuchařky
Ukázky

Magická kuchařka

99 Kč
79 Kč
99 způsobů, jak zhubnout - 20%
(1x)
V této knize najdete jednoduše formulovaná a praktická doporučení, která se osvědčila při hubnutí a udržení přiměřené váhy. Informace vycházejí z prověřených principů ájurvédské celostní medicíny a nových vědeckých poznatků.
kuchařky
Ukázky

99 způsobů, jak zhubnout

79 Kč
63 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 62 položek
1 2 3 .. 7 > >>