Nejprodávanější tituly v roce 2017
povídky

Povídky na tělo - 11%
(3x)
Po několika románech a autobiograficky laděných prózách přichází Martina Formanová se souborem kratších povídek, které spojuje společné téma – partnerské a intimní vztahy v nejrozmanitějších podobách.
povídky
Ukázky

Povídky na tělo

213 Kč
190 Kč
Prózy - 11%
(1x)
Kniha představuje vůbec poprvé Karla Kryla jako prozaika. Vedle stežejní rozsáhlé prózy Člověk, kterou napsal v mnichovském exilu v sedmdesátých letech, jsou v knize obsaženy i dosud knižně nepublikované povídky a pohádky.
povídky

Prózy

359 Kč
319 Kč
Ve stínu Říše - 20%
(2x)
Málokdo dokáže představovat tak dokonalé bezcharakterní zlé postavy nebo naopak terče parodie a posměchu jako nacisté. Právě proto jsme dali nacisty na hraní těm nejlepším spisovatelům a spisovatelkám domácí fantastiky napříč generacemi.
povídky
Ukázky

Ve stínu Říše

299 Kč
239 Kč
Praha noir - 11%
(4x)
Cigan, Goffa, Hejdová, Klevisová, Kopřiva, Neff, Pilátová, Procházka, Soukupová, Stančík, Sýkora, Šabach, Tučková, Urban. Čtrnáct předních českých autorů navazuje na bohatou tradici kriminálních a tajemných příběhů s pražskými náměty.
povídky

Praha noir

Pavel Mandys (ed.)
296 Kč
263 Kč
Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce - 6%
(3x)

Kniha drobných příběhů, úvah, zamyšlení a filozofických postřehů známého a oblíbeného autora, poupravená k 25. výročí vydání.

povídky
Ukázky

Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce

230 Kč
216 Kč
Bílá zvířata jsou velmi často hluchá - 11%
(2x)
Jestliže byl literární jazyk Nícení cudný a současně ohýbaný až k zaumnosti, tady je Myšková věcnější, cyničtější a občas mravenčivě nemravná.
povídky

Bílá zvířata jsou velmi často hluchá

242 Kč
215 Kč
Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku - 6%
(3x)
Povídkový výbor Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku dotváří obraz Jiřího Hájíčka jako autora vesnických románů a doplňuje tak jeho dosavadní prozaické dílo.
povídky
Ukázky

Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku

280 Kč
263 Kč
Povídky z kavárny - 11%
Úsměvné povídky pro dobrou náladu!
povídky

Povídky z kavárny

142 Kč
126 Kč
Bazar zlých snů - 11%
(1x)
Nová povídková kniha slavného mistra napětí obsahuje i texty, které ještě nikdy knižně nevyšly! Každý příběh je navíc opatřen úvodem o tom, kdy a jak vznikal a co vedlo Stephena Kinga k tomu, aby ho vytvořil.
povídky

Bazar zlých snů

378 Kč
336 Kč
Dobrá tak akorát - 11%
(1x)

Další porce životních omylů, ale i vtipných postřehů od autorky Šťastného blogu. Dlouho jsem si myslela, že opravdový a báječný život začne, až zhubnu, udělám si pořádek ve skříni i v účetnictví, změním účes… prostě až se zlepším.

povídky

Dobrá tak akorát

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 526 položek
1 2 3 .. 53 > >>