Nejprodávanější hudba v roce 2017

Noční hlídka
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.

Noční hlídka

224 Kč
Řekni ďáblovi ne
Dnes už jde o klasickou nahrávku českého undergroundu 70. let - a přesto je toto vydání na CD vůbec poprvé přepsáno přímo z originálního pásu Robina Hájka a obsahuje všech šestnáct písní natočených v Praze dne 2. května 1978.

Řekni ďáblovi ne

270 Kč
Godula
(1x)
Na Godule najdete široké žánrové rozpětí od folku přes world music až k folk-metalu, vše s akcentem na tradiční moravskou hudbu. Vybalancovat toto žánrové jiskření je specialitou Tomáše Kočka.

Godula

179 Kč
Meditace 1
Meditace uvolní vnitřní napětí nasbírané během života. Zaposlouchejte se do slov doprovázených hudbou, jež vás povedou do vlastního nitra, kde budete moci následně pracovat sami na sobě.

Meditace 1

213 Kč
New Headway Fourth Edition Elementary Class Audio CDs /3/
General English for adults. A completely new Elementary edition from the world's best-selling adult English course, with new digital resources for 2011.

New Headway Fourth Edition Elementary Class Audio CDs /3/

901 Kč
Písničkář
Vladimír Veit, jeden z členů hudebního sdružení Šafrán, natočil v květnu a červnu 2011 své třinácté studiové album, které příznačně nazval Písničkář.

Písničkář

180 Kč
Wish You Were Here
9. album legendární Oxfordské kapely z roku 1975 v remasterované verzi.

Wish You Were Here

314 Kč
Bezobav
(1x)
Lidová hudba v současné době a bez zbytečného křížení s jinými žánry? Že to jde, a mimořádně kvalitně, bez násilného roubování rockových či dalších trendů, dokazují moravští Bezobratři prolnutím moderního a tradičního přístupu k odkazům lidové hudby. Druhá řadová deska kapely je naplněna především písněmi z moravsko-slovenského pomezí s lidovými baladickými texty.

Bezobav

224 Kč
Dítě štěstěny
Nejobsáhlejší hitová kolekce Petra Spáleného .

Dítě štěstěny

479 Kč
Jablko jejího peří
Reedice legendárního alba kapely Květy. Nahrávka je kompletně remastrerovaná a navíc je rozšířená o tři doposud nevydané skladby. Svým nekonvenčním akustickým bigbeatem se skupina Květy řadí ke špičce brněnské alternativní scény.

Jablko jejího peří

269 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 285 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 28 29 > >>