Nejprodávanější tituly v roce 2017
kuchařky

Vaříme podle Herbáře - 11%
(1x)
Moudrost našich babiček se vrací. Tato kniha vám nabídne nepřeberné množství rad, receptů a tipů, jak pracovat s bylinkami a jak je co nejlépe využít pro zdraví.
kuchařky
Ukázky

Vaříme podle Herbáře

359 Kč
319 Kč
Vaříme podle Herbáře 5 - 11%
Pátý díl knihy Vaříme podle Herbáře symbolicky uzavírá sérii kulinářských bestsellerů z českých bylin. Kateřina Winterová v ní s Lindou Rybovou představuje další lahůdky z pořadu Herbáře...
kuchařky

Vaříme podle Herbáře 5

359 Kč
319 Kč
Vaříme podle Herbáře 4
Nejen do třetice bývá všeho dobrého, ale může tak být i do čtveřice, jak dokládá tento, v pořadí již čtvrtý svazek oblíbené lifestylové kuchařky.
kuchařky

Vaříme podle Herbáře 4

179 Kč
Hojnost - 11%
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů
kuchařky

Hojnost

449 Kč
399 Kč
Kuchařka ze Svatojánu - zdraví z kuchyně - 11%
Nová dávka zdravých receptů populární food blogerky Evy Francové.
kuchařky

Kuchařka ze Svatojánu - zdraví z kuchyně

359 Kč
319 Kč
Moje domácí kuchyně - 11%
(1x)
Nejčastější otázka, kterou Zdeněk Pohlreich dostává, zní, jestli doma vaří? „Ano, vařím a rád, i když jako každý mám několik jídel, která vařím pořád dokola.“ Ta nejoblíbenější předkládá v nové kuchařce Moje domácí kuchyně.
kuchařky

Moje domácí kuchyně

413 Kč
367 Kč
Tučné superpotraviny a oleje - 11%
Chcete mít zdravé srdce, udržet si normální váhu a nezapomínat jména přátel? V této knize najdete seznam tučných potravin, které výživoví poradci a lékaři většinou bez milosti vykazují na černou listinu.
kuchařky

Tučné superpotraviny a oleje

269 Kč
239 Kč
Kniha o medovině - 20%
Publikace obsahuje teoretické a praktické informace o výrobě medových vín, historický přehled výroby medoviny u nás, přehled receptur.
kuchařky
Ukázky

Kniha o medovině

99 Kč
79 Kč
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů - 11%

Grilování, jaké jste ještě nezažili! V nové knize Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel.

kuchařky

Grilování - 140 moderních grilovacích receptů

539 Kč
479 Kč
Výživa sportovců a sportovní výkon - 20%
(1x)
Učební texty Výživa sportovců a sportovní výkon vznikly jako reakce na příznivé ohlasy studentů 1. lékařské fakulty UK na přednášky ze stejnojmenného předmětu. Učebnice obsahuje kapitoly o výživě především u vytrvalostních a silových sportovců.
kuchařky
Ukázky

Výživa sportovců a sportovní výkon

130 Kč
104 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 354 položek
<< < 1 2 3 4 .. 36 > >>