Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2017

Macbeth / Macbeth
(3x)
V úvodní studii se Hilský věnuje vzniku a výkladu této slavné tragédie. Následují anglický originál hry a jeho český překlad, které jsou uspořádány na stránkách proti sobě a opatřeny poznámkami pod čarou.

Macbeth / Macbeth

376 Kč
Stát v krizi
(1x)
Světově proslulý sociolog Zygmunt Bauman zkoumá v této knize spolu s Carlem Bordonim sociální a politické rozměry současné krize státu.

Stát v krizi

260 Kč
Vaříme podle Herbáře 3
Ve třetím díle lifestylového bestselleru Vaříme podle Herbáře vám Kateřina Winterová a Linda Rybová představí kulinářské hity z další série televizního pořadu Herbář. Inspiraci k přípravě kosmetiky a skvělých jídel z bylin, zeleniny a masa.

Vaříme podle Herbáře 3

179 Kč
Velká kniha vtipu
Velká kniha vtipu přináší průřez tvorbou Pavla Kantorka, jehož kresby jsou plné hravé ironie. Vybraných 500 vtipů určitě potěší všechny milovníky dobrého humoru.

Velká kniha vtipu

449 Kč
2. Dobrodružství pavouka Čendy
(1x)
Pokračování příběhu o pavoučku Čendovi a dřevěné kukačce, který se tentokrát odehrává v lese. Dozvíte se, co je to Ňomura, kdo se skrývá v kouřící pýchavce ... to vše a ještě mnohem víc.

2. Dobrodružství pavouka Čendy

288 Kč
Děláme si to doma sami
(1x)
Doma se dá vyrobit téměř všechno, od luxusní pěsticí kosmetiky přes léčivé extrakty k prevenci běžných neduhů až po čisticí prostředky pro domácnost, které překvapí svým jednoduchým složením a zároveň nekompromisním účinkem.
Ukázky

Děláme si to doma sami

358 Kč
Kniha o fyzice

Velkolepá mozaika atraktivních témat z historie fyziky a přírody od velkého třesku až po vzdálenou budoucnost ztrácející se kdesi v nekonečnu.

Kniha o fyzice

629 Kč
Píseň krve
(4x)

Nový mistr vypravěč přináší první díl výpravné fantasy ságy o válce, intrikách a těžce zkoušené víře… Vélin Al Sorna, zasvěcený Šestému řádu, byl od útlého dětství cvičen k boji a zabíjení ve službách víry. Řád se stal jeho jedinou rodinou.

Píseň krve

449 Kč
Sport, výkon a metafyzika

Klíčovým termínem knihy je „zóna“, stav, ve kterém podáváme ty nejlepší – nejen sportovní – výkony. Sportovní psychologie tento pojem skloňuje všemi pády již několik desetiletí. Kniha se však na tento stav dívá netradiční optikou.

Sport, výkon a metafyzika

269 Kč
Škola hry na klarinet 1
Nejpoužívanější klarinetová škola pro začátečníky.

Škola hry na klarinet 1

356 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>