Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023

Bridgertonovi: Čekanka - 20%
(1x)
Další kniha z oblíbené série o Bridgertonových. Colina Bridgertona už unavovalo, že ho lidé považují pouze za okouzlujícího hejska. A nejvíc mu vadilo, že všichni hltali klepy z pera lady Whistledownové, která se o něm zmiňovala snad v každém ze svých sloupků.
Ukázky

Bridgertonovi: Čekanka

209 Kč
167 Kč
Dálkový výslech - 20%
Dálkový výslech Václava Havla je nejosobitější a také nejúspěšnější knihou našeho bývalého prezidenta. Je vyznáním jeho vztahu k lidem, umění, politice a je i jeho životopisem. Tím, že tento rozhovor Karlu Hvížďalovi poskytl, ze sebe sejmul povinnost jednou napsat paměti.
Ukázky

Dálkový výslech

209 Kč
167 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 20%

Prověřte dovednosti předškoláků Publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě ve kterém věku mělo umět.

Ukázky

Diagnostika dítěte předškolního věku

299 Kč
239 Kč
Ekonomické bubliny - 20%
Tato kniha popisuje příběhy největších ekonomických krizí od tulipánové horečky v Nizozemí, přes Velkou hospodářskou krizi až po pandemii koronaviru.
Ukázky

Ekonomické bubliny

305 Kč
244 Kč
Hedvábné stezky - 20%
(3x)

Monumentální publikace, která představuje historii světa v nových souvislostech Dějiny se mnohdy ubíraly jinými cestami, než jsme si doposud mysleli. Přelomové dílo britského autora sleduje historii perspektivou „hedvábných cest“ – tras, které spojovaly země i kontinenty a vytvářely globální svět dávno před moderní dobou.

Ukázky

Hedvábné stezky

469 Kč
375 Kč
Jedině smrtí - 20%
(3x)
Jak křížové tažení za osvobození Sabbatiných světů pokračuje, plukovník komisař Gaunt vede Tanithské První a jediné do nové válečné zóny, která nic neodpouští - na pevnostní planetu Jago.
Ukázky

Jedině smrtí

149 Kč
119 Kč
Letní světlo, a pak přijde noc - 20%
(2x)
V románu Letní světlo, a pak přijde noc nahlédneme do života lidí v malé islandské vesnici v 90. letech minulého století, za nastupující finanční expanze Islandu, následované totálním krachem.
Ukázky

Letní světlo, a pak přijde noc

176 Kč
141 Kč
Máma není služka, máma je dáma - 20%
(5x)
Knížka krátkých fejetonů o výchově a o tom, jak to vlastně udělat, aby doma bylo dobře. Marek Herman zkoumá svět malých dětí, porovnává ho s pohledem nás dospělých a hledá základní kameny, na kterých lze postavit rodinnou pohodu.
Ukázky

Máma není služka, máma je dáma

188 Kč
150 Kč
Mrazivé vraždy - 20%
Nově sestavenou kolekci povídek od královny zločinu pojí zimní tematika – a neodmyslitelná dávka napětí.
Ukázky

Mrazivé vraždy

249 Kč
199 Kč
Muž v červeném kabátě - 20%
(2x)
V létě roku 1885 dorazili do Londýna tři Francouzi. Tím prvním byl vévoda Edmond de Polignac, typický zlatokop z vyšších francouzských vrstev, který si hodlal najít bohatou americkou manželku.
Ukázky

Muž v červeném kabátě

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100