Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023

Smrt přichází na prohlídku
(4x)
Chamtivost, zrada a vražda v okouzlujících přímořských kulisách – úvodní díl nové švédské detektivní série v nestárnoucím a stále oblíbeném stylu klasické krimi Agathy Christie. Realitní agentka a populární moderátorka Jessie Andersonová je nalezena mrtvá v jednom z předváděných domů.
Ukázky

Smrt přichází na prohlídku

279 Kč
Smrtelně nebezpečná tajemství
V ospalé lancashirské vesnici Moulton Bank byl ve svém domě nalezen oběšený význačný matematik a bývalý poradce vlády Marcus Ardleigh. Inspektor Steve Carmichael brzy zjistí, že jeho smrt je komplikovanější, než se zprvu zdálo.
Ukázky

Smrtelně nebezpečná tajemství

169 Kč
Strašlivá závrať
(2x)
Bůh nehraje se světem kostky, prohlásil Albert Einstein. Na což by mu Benjamín Labatut odpověděl, že Bůh možná ne, ale ďábel ano. Strašlivá závrať je románem faktu o vědcích, kteří ve svých oborech učinili převratné objevy.
Ukázky

Strašlivá závrať

209 Kč
Temné hodiny
(2x)
Poslední den v roce, který patřil k nejtvrdším v dějinách země, střílejí obyvatelé Los Angeles do vzduchu ze svých zbraní, aby dodrželi starou silvestrovskou tradici...
Ukázky

Temné hodiny

249 Kč
Temnota
(2x)
Nová, mistrovská detektivka od pokračovatele Stiega Larssona! Hans Rekke je charismatický profesor s geniálním hudebním talentem a dokonalou pozorovací schopností. Z každého dostane, co potřebuje. Odhalí i ten nejskrytější motiv lidského jednání.
Ukázky

Temnota

349 Kč
Ten první
(1x)
Před dvanácti lety zasáhla maturitní ročník střední školy v Long Acre tragédie. Tu osudnou noc přežila jen hrstka studentů, kterou média nazvala Ti, kteří přežili.
Ukázky

Ten první

239 Kč
V noci je každá krev černá
(7x)
Alfa Ndiaye a Mademba Diop jsou jedni z mnoha senegalských střelců bojujících pod francouzskou vlajkou v zákopech první světové války. Jsou nejlepší přátelé, znají se od dětství, vyrůstali spolu.
Ukázky

V noci je každá krev černá

198 Kč
Vraždi všímavě
(2x)
Jak vám může kurz mindfulness změnit život? Třeba vraždou.
Ukázky

Vraždi všímavě

279 Kč
Vražedná mysl
(1x)
Samanthu Brownovou, mladou vysokoškolačku, nalezli doma v posteli s proříznutým hrdlem a nožem v ruce. Bez zjevných známek násilí či boje. Působí to jako jasný případ sebevraždy. Podivná reakce dívčiných rodičů však tuto teorii zvrátí a inspektorka Kim Stoneová pochopí, že tady šlo o vraždu.
Ukázky

Vražedná mysl

319 Kč
Všichni krásní koně
(2x)
Román Všichni krásní koně je prvním dílem tzv. „Hraniční trilogie“ a lze jej směle označit za jeden z vrcholů McCarthyho díla; autor za něj v roce 1993 prestižní National Book Award i National Book Critics Circle Award.
Ukázky

Všichni krásní koně

298 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>