Nejprodávanější tituly v roce 2023
společenské vědy

Jak svět doopravdy funguje - 11%
(1x)
Lidstvo ještě nikdy ve své historii nemělo tolik informací, přesto si jen málokdo uvědomuje, jak svět ve skutečnosti funguje.
společenské vědy
Ukázky

Jak svět doopravdy funguje

449 Kč
399 Kč
Z Izrastiny s láskou - 11%
(7x)
Ve své knize se ostřílený reportér a laureát ceny Magnesia Litera vyznává z hluboké náklonnosti k Izraeli, Palestině a jejich obyvatelům.
společenské vědy
Ukázky

Z Izrastiny s láskou

313 Kč
278 Kč
Novinářem v Číně 2 - 11%
(6x)

Další várka syrových příběhů ze života známého novináře v Číně. Ponořte se do víru zážitků asijské dekády Tomáše Etzlera, vydala by na několik lidských životů. Jak vývoj Číny ovlivnila politika jednoho dítěte? Jaké je zde postavení žen?

společenské vědy

Novinářem v Číně 2

422 Kč
375 Kč
Umění politické strategie - 11%
(2x)
Světoznámý politolog, poradce pěti amerických prezidentů Henry Kissinger detailně analyzuje kariéru šesti legendárních státníků, které osobně poznal a označil je za výjimečné osobnosti. Vychází u příležitosti jubilejních autorových narozenin!
společenské vědy
Ukázky

Umění politické strategie

627 Kč
558 Kč
Evropa, náš domov - 11%
(2x)
Proslulý historik se téměř půl století zabývá rolí Evropy při utváření moderního světa a výzvami, jimž musí čelit. Byl svědkem revolucí v řadě „satelitů“ Sovětského svazu a jeho kontakty s inspirátory politických změn mu poskytly materiál pro knihu.
společenské vědy
Ukázky

Evropa, náš domov

537 Kč
478 Kč
V pasti pohlaví - 11%
(1x)
Být ženou v Česku není jednoduché. Ale mohlo by!
společenské vědy
Ukázky

V pasti pohlaví

404 Kč
359 Kč
Čísla nelžou - 11%
(3x)
Celosvětově uznávaný kanadský vědec českého původu nás ve své knize bere na faktografickou výpravu za poznáním. 71 tematických kapitol přináší kromě nových informací a fascinujících příkladů z energetiky, dopravy či ekologie také odpovědi na otázky typu: Proč elektrická auta zatím nejsou šetrná k životnímu prostředí? Proč je těžké předpovědět, jak zlá bude probíhající pandemie? A jak lidstvo a vynálezy moderního světa ovlivňují život na naší planetě?
společenské vědy

Čísla nelžou

359 Kč
319 Kč
Dějiny lidí - 11%
(2x)
Všichni lidé všech dob si dávají jména, mají vymezenou rodinu a příbuzné, dávají si dary, zdobí svá těla, pečují o vlasy, počítají, užívají gest, zhotovují nástroje, dělí si mezi sebou práci, znají zákony, truchlí či nějak „tancují“.
společenské vědy
Ukázky

Dějiny lidí

1 080 Kč
960 Kč
Moje roky v Izraeli - 11%
(4x)
Izrael a neklidná oblast Blízkého východu očima reportéra ČT. David Borek je stálým zpravodajem ČT v nestálém regionu Blízkého východu.
společenské vědy
Ukázky

Moje roky v Izraeli

359 Kč
319 Kč
Mapy smyslu - 11%
(1x)

Lidé různých kultur i dob si vyprávějí mýty a příběhy. Čím to je, že tato vyprávění mají tak podobnou strukturu? Co to vypovídá o lidské mysli, morálce i o světě vůbec?

společenské vědy
Ukázky

Mapy smyslu

799 Kč
710 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>