Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
naučné, obrazové

Keltové - 20%
Setkání s druidem Kengetorígem bylo jedno z nejzajímavějších, nejnapínavějších, nejpodivnějších a, to si Bára musela přiznat, i nejnebezpečnějších, jaké kdy na svých výpravách do minulosti zažila.
naučné, obrazové
Ukázky

Keltové

212 Kč
170 Kč
Proč se říká… ? Bojovat s větrnými mlýny… a další oblíbená úsloví - 20%
Určitě, čas od času, zaslechnete někoho říci: „nevstoupíš dvakrát do téže řeky" nebo „byl to husarský kousek". Možná přesně nevíte, co tato úsloví znamenají a odkud se vzala. Srozumitelnou odpověď najdete v této knize.
naučné, obrazové
Ukázky

Proč se říká… ? Bojovat s větrnými mlýny… a další oblíbená úsloví

189 Kč
151 Kč
Dinosauří partička: Vejce, Plavecká soutěž - 20%
Seznamte se s Ríšou Rexem, šestiletým a trochu úzkostlivým tyrannosaurem, který žije se svojí rodinou v Bažinatém lese. Ríšův nejlepší kamarád se jmenuje Tobík, a jen díky němu Ríša nepřijde o všechna dobrodružství.
naučné, obrazové
Ukázky

Dinosauří partička: Vejce, Plavecká soutěž

169 Kč
135 Kč
Hravý průvodce Českem I. - 20%
Čekají vás prázdniny nebo volný víkend? Tak nazujte toulavé boty a objevujte spolu se svými dětmi krásy naší vlasti! S tímto hravým průvodcem se z každého výletu stane nezapomenutelný zážitek.
naučné, obrazové
Ukázky

Hravý průvodce Českem I.

249 Kč
199 Kč
Jak se lemur odnaučil šťourat v nose - 20%

Sedm veselých pohádek o hygieně Už jste někdy byli v zoo? A co přesně vám řekli u pokladny? Že si výměnou za zakoupenou vstupenku můžete prohlédnout rozličné druhy zvířat z celého světa? Snad jste jim to neuvěřili! Ve skutečnosti je to přesně naopak: to zvířata se učí od nás, lidí.

naučné, obrazové
Ukázky

Jak se lemur odnaučil šťourat v nose

209 Kč
167 Kč
Továrna na hovínka - 20%
Při prohlídce zvláštní továrny na hovínka se dozvíte, jak důležité jsou všechny její části, které zpracují všechno, co sníte.
naučné, obrazové
Ukázky

Továrna na hovínka

254 Kč
203 Kč
Vlaky - 20%
V této nevšední ilustrované knize se děti i dospělí dozvědí spoustu zajímavostí o nejvýznamnějších lokomotivách a vlacích v dějinách železnic a zjistí, jak tento způsob dopravy změnil náš svět.
naučné, obrazové
Ukázky

Vlaky

219 Kč
175 Kč
Pozorujeme a pomáháme v přírodě - 20%
Ondřej a Hanka jsou kamarádi. Celý rok, každý týden chodili do přírody a objevovali tam věci nevídané. O tom, co viděli, psali do deníku. Z toho nakonec byla knížka – POZOROVÁNÍ V PŘÍRODĚ.
naučné, obrazové
Ukázky

Pozorujeme a pomáháme v přírodě

209 Kč
167 Kč
Pohádkové únikovky - 20%
Pohádky nejsou jen k vyprávění, můžete je zažít na vlastní kůži.
naučné, obrazové
Ukázky

Pohádkové únikovky

195 Kč
156 Kč
Kouzelná hmyzí škola - 20%
V knížce Kouzelná hmyzí škola nás autor prostřednictvím skřítka Rubínka zavede do kouzelné a tajné hmyzí školy. Ve veselých a vtipných příbězích poznáme nejrůznější hmyz – jak vypadá, co dělá a jaké rošťárny během školní výuky Rubínkovi provede.
naučné, obrazové
Ukázky

Kouzelná hmyzí škola

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 27 položek
1 2 3 > >>