Nejprodávanější tituly v roce 2023
world music

Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková - 11%
(1x)
Mimořádné spojení třech výrazných pilířů české hudební scény. 2CD se záznamem koncertu ve Švandově divadle v Praze. Poslední koncert z úspěšné a beznadějně vyprodané šňůry patnácti koncertů po celé České republice v roce 2019.
world music

Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková

359 Kč
319 Kč
Hrajeme si u maminky - 11%
Při poslechu nového CD Hradišťanu si uvědomíte jak je důležité zpívat, a nikoli jen pasivně poslouchat, jak je dobré si připomenout písně, ve kterých je ukryt život našich předků, a jak je dobré, že vznikají písně nové.
world music

Hrajeme si u maminky

269 Kč
239 Kč
Nadechnutí - Komplet - 11%
Box vydaný v limitované edici uzavírá další úspěšnou etapu Čechomoru.
world music

Nadechnutí - Komplet

944 Kč
839 Kč
V klíně rodných hor - 11%
(1x)
Verše Petra Bezruče, Josefa Kainara a Josefa Kaluse, texty lidových poetů z různých koutů Moravy i z východoslovenského Šariše, ale i jedna z Klářiných básnických prvotin: tento odkaz se stal inspirací pro hudební zpracování.
world music

V klíně rodných hor

224 Kč
199 Kč
Nejen zahrádečky - 11%
Legendární dušan Holý na nahrávce Nejen zahrádečky. Petru Pavlincovi a jeho Musice Folklorice se podařilo nečekané, a to přivést opět k mikrofonu pěveckou veličinu Horňácka a natočit společně deset unikátních skladeb.
world music

Nejen zahrádečky

269 Kč
239 Kč
Yallah! - 11%
(1x)
Nová nahrávka kapely BraAgas nese název, který charakterizuje celé album. Kapela se hlásí k sefardským písním, kterých je na albu většina, ale nejen k nim – posluchač procestuje celé Středomoří – od Španělska po Turecko přes Balkán.
world music

Yallah!

269 Kč
239 Kč
Kdybych já věděl... - 11%
Třetí řadové album folklorního beatu skupiny Docuku. Vlivy slovenské či romské muziky, stejně jako bigbítové tahy nepřebíjí jeden druhého, a pokud je něco z té muziky cítit jasně, tak její valašský kořen.
world music

Kdybych já věděl...

269 Kč
239 Kč
Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD) - 11%
(1x)
Album zprostředkovává podobu a atmosféru přirozeného lidového muzicírování, tak jak byla obvyklá na Horňácku i v některých dalších regionech ještě v první polovině tohoto století.
world music

Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD)

224 Kč
199 Kč
Godula - 11%
(1x)
Na Godule najdete široké žánrové rozpětí od folku přes world music až k folk-metalu, vše s akcentem na tradiční moravskou hudbu. Vybalancovat toto žánrové jiskření je specialitou Tomáše Kočka.
world music

Godula

179 Kč
159 Kč
Spal bych, spal bych, žena mi nedá - 11%
Na nahrávce můžete slyšet moravské a slovenské lidové písně s obsahem více či méně erotickým, protkané humorem, možná někdy až tragikomickým. Vše zpracováno s citem a nadhledem.
world music

Spal bych, spal bych, žena mi nedá

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>