Nejprodávanější Kniha v roce 2023
první stupeň

Kniha pocitů - 11%
(2x)
Sofii zaplavil smutek. Nejlepší kamarádka se odstěhovala do vzdáleného města! Zůstaly po ní jen vzpomínky a obrovská prázdnota. Co teď? Bude se Sofie ještě někdy radovat?
první stupeň
Ukázky

Kniha pocitů

495 Kč
440 Kč
Prašina: Křídový panáček #6 - 11%
Tajemná Prašina se proměnila. Nad starými střechami se tyčí siluety jeřábů, kamenné domy vyklízí prostor sklu a oceli. Dávná tma nevyhnutelně prohrává svůj boj se světlem. Jenže co když na sebe tma dokáže vzít lidskou podobu?
první stupeň

Prašina: Křídový panáček #6

89 Kč
79 Kč
Teď. Než dočteš tuto větu, narodí se na Zemi 21 dětí - 11%
(1x)
Knížka o čase. O tom, jak se proměňuje jeho vnímání. Co trvá dlouho a co krátce. Co chceme stihnout a co většinu života děláme. Co to je čas pro žraloka, jepici nebo zeměkouli. Knížka o uvědomování si, které se vždycky děje TEĎ, a o tom jak neplýtvat
první stupeň
Ukázky

Teď. Než dočteš tuto větu, narodí se na Zemi 21 dětí

446 Kč
396 Kč
Prašina: Křídový panáček #7 - 11%
(1x)
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny. Užijí si je nováčci i čtenáři, kteří mají Prašinu prochozenou.
první stupeň

Prašina: Křídový panáček #7

89 Kč
79 Kč
Nejhorší mazlíčci na světě - 11%
(1x)

Musíme vás předem varovat: Z téhle sbírky deseti příběhů o nejbláznivějších domácích mazlíčcích na světě vás bude smíchy bolet břicho!

první stupeň
Ukázky

Nejhorší mazlíčci na světě

358 Kč
318 Kč
Babička drsňačka - 6%
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
první stupeň
Ukázky

Babička drsňačka

230 Kč
216 Kč
Čarodějův klobouk - 11%
(1x)
Muminek, Šňupálek a Čenich na začátku jednoho kouzelného léta naleznou černý cylindr. A protože v muminím údolí se nic neodehraje jen tak, můžete si být jisti, že se začnou dít věci!
první stupeň
Ukázky

Čarodějův klobouk

268 Kč
238 Kč
Čarovná zima - 11%
(2x)
Celé muminí údolí se uložilo ke spánku, ale muminek nespí! Spolu s malou Miou poznají nejen sníh, ale také celou řadu zimních tvorů, kteří se v údolí objevili.
první stupeň
Ukázky

Čarovná zima

250 Kč
222 Kč
Deník malého poseroutky 18 - Škola na odstřel - 11%
Agent: Greg Heffley. Mise: Zachránit školu! Pro Grega Heffleyho zatím škola nebyla právě procházkou růžovým sadem. Když tedy hrozí uzavření rozpadající se budovy, nijak zvlášť ho to netrápí
první stupeň

Deník malého poseroutky 18 - Škola na odstřel

224 Kč
199 Kč
Nejhorší rodiče na světě - 11%

Jasně, někteří (a přiznejme si, že vlastně skoro všichni) rodiče jsou trapní! Jenže to není nic proti rodičovské sebrance v téhle sbírce deseti příběhů sepsané Davidem Walliamsem. Jsou to prostě nejhorší tátové a mámy na celém širém světě...

první stupeň
Ukázky

Nejhorší rodiče na světě

322 Kč
286 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>