Nejprodávanější Hudba na CD nebo AudioKniha na CD v roce 2023

Osudné svědectví - 11%
(7x)
Detektiv Erika Fosterová se během večerní procházky v okolí svého nového domu v Blackheath ocitá na místě činu. Brutálně zavražděná žena je Vicky Clarkeová, která měla svůj vlastní podcast o skutečných zločinech.

Osudné svědectví

413 Kč
367 Kč
Svatba duchů - 11%
(3x)
Li Jen a Margaret Campbellová se několik let po dramatickém závěru Pekingského rozparovače vracejí v nové povídce.

Svatba duchů

170 Kč
151 Kč
Vánoční povídky ze Šumavy - 11%
Zcela neznámé i slavné adventní, vánoční i novoroční povídky Karla Klostermanna spojuje vánoční čas. Odehrávají se v drsných podmínkách sněhem a mrazem udolané Šumavy.

Vánoční povídky ze Šumavy

268 Kč
238 Kč
Vraní oko - 11%
(4x)
Pravda není slepá, vina neuletí. Osmý případ Josefa Bergmana. Vyšetřování zavede kriminalistu Josefa Bergmana do chatové osady u řeky na jižní Moravě, kde lišky dávají dobrou noc.
Ukázky

Vraní oko

386 Kč
343 Kč
Společný koncert - 11%
Není třeba zdůrazňovat, že jak Hradišťan, tak i Hana a Petr Ulrychovi a "jejich" Javory patří mezi stálice české hudební scény. Svými písněmi přinášejí radost posluchačům už více než padesát let.

Společný koncert

359 Kč
319 Kč
Osmdesát - 11%
Kulaté životní jubileum zastihuje obdivuhodného Václava Neckáře na koncertních pódiích i v nahrávacích studiích. Přes všechny nástrahy osudu si udržel pěveckou vitalitu, kapelu Bacily pod vedením bratra Jana a úžasný repertoár, ...

Osmdesát

575 Kč
511 Kč
Suďte spravedlivě - 11%
(1x)
Soubor detektivních případů ze středověku, které řeší bystrý a zkušený mistr Petr, je románově propojený a jeho hlavními ingrediencemi jsou tajemství, napětí a láska.

Suďte spravedlivě

314 Kč
279 Kč
Adam ze Zbraslavi a případ královské dcery Elišky - 11%
Třetí díl ze série napínavých historických detektivek Šlechtic Adam ze Zbraslavi je po krátkém pobytu v klášteře opět povolán k pražskému královskému dvoru.

Adam ze Zbraslavi a případ královské dcery Elišky

314 Kč
279 Kč
Jezus Kristus Neexistus? - 11%
Pokud jste si mysleli, že jste už slyšeli všechno, pak vám skupina J.A.R. se svým novým albem Jezus Kristus Neexistus? opět připomene, že vaše domněnka neplatí.

Jezus Kristus Neexistus?

764 Kč
679 Kč
Nástrahy zubařského křesla - 11%
(1x)

„Málokterý muž je hrdinou sám před sebou při návštěvě zubního lékaře.“ Hercule Poirot si byl této skutečnosti velmi intenzivně vědom. Ale také měl smysl pro systém a pořádek, který mu velel dvakrát ročně podstoupit preventivní prohlídku...

Nástrahy zubařského křesla

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>