Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
děti a mládež

Příšerné příběhy vánoční - 20%
(5x)
Sedm tajů a hrůzy plných příběhů.
děti a mládež
Ukázky

Příšerné příběhy vánoční

129 Kč
103 Kč
Malý miliardář - 20%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
děti a mládež
Ukázky

Malý miliardář

148 Kč
118 Kč
Grimmové - 20%
(2x)
Autoři si vybrali deset pohádek bratří Grimmů a předkládají nám je v podobě, v jaké je zpravidla neznáme. Z mnohých příběhů se ale za více než století a půl vytratila původní síla, nezkrotnost a drsnost. Autoři se vracejí k původním verzím.
děti a mládež
Ukázky

Grimmové

298 Kč
238 Kč
Babička drsňačka znovu v akci - 20%

David Walliams se vrací do světa Babičky drsňačky v prvním a zároveň posledním (kdo ví) pokračování! Ben si zvyká na život bez své milované babičky...

děti a mládež
Ukázky

Babička drsňačka znovu v akci

248 Kč
198 Kč
Holka, která zachránila Vánoce - 20%
Je Štědrý den, ale malé kominici Amélii Darreckové není ani trochu do skoku. Trčí zavřená ve sklepení robotárny pana Plazila a pomalu ztrácí naději, že jí Otec Vánoce splní přání a vysvobodí ji ...
děti a mládež
Ukázky

Holka, která zachránila Vánoce

248 Kč
198 Kč
Ztracený rok - 20%
Píše se rok 2020 a třináctiletý Matthew je během covidové pandemie uvězněný doma, jeho táta trčí ve Francii a maminka přestěhuje chlapcovu stoletou prababičku k nim domů, aby ji ochránila před nemocí.
děti a mládež
Ukázky

Ztracený rok

298 Kč
238 Kč
Musím tě zradit - 20%
(7x)
Rumunsko, 1989. Sedmnáctiletý Cristian Florescu sní o tom, že se stane spisovatelem, ale Rumuni nemají svobodu snít. Režim diktátora Nicolaea Ceauşesca provází izolace a strach. Na Cristiana se zaměří tajná policie a nutí ho, aby donášel na své blízké.
děti a mládež
Ukázky

Musím tě zradit

244 Kč
195 Kč
Prašina - 20%
(15x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
děti a mládež
Ukázky

Prašina

135 Kč
108 Kč
Divné děti a smutná kočka - 20%
(1x)
Na tohle prázdninové dobrodružství nezapomenete. Mila s Petrem jsou pořád divní a pořád se spolu kamarádí. Poslední týden prázdnin tráví s Milinými rodiči na chalupě na venkově, kde se seznámí s dětmi od sousedů.
děti a mládež
Ukázky

Divné děti a smutná kočka

369 Kč
295 Kč
Poslední gambit - 20%
(3x)
Už za pár týdnů zdědí Avery Grambsová miliardy. Stačí jen přežít. Napětí se však stupňuje a situace je nebezpečnější než když dřív. Jediné, co Avery pomáhá ze všeho se nezbláznit, jsou bratři Hawthornové.
děti a mládež
Ukázky

Poslední gambit

359 Kč
287 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 270 položek
1 2 3 .. 27 > >>