Nejprodávanější tituly - leden 2024
právo

Soudní řád správní - 11%
Kniha je kolektivní monografií zaměřenou na kritickou analýzu soudního řádu správního a souvisejících předpisů, a to zejména z pohledu praxe.
právo

Soudní řád správní

252 Kč
224 Kč
Co je nového v právu - 11%

Jaká práva má umělá inteligence? Pravidla přijatá dnes se zítra stávají zastaralými. Jak právo reaguje na dynamiku současného světa? Jak se staví k novým technologiím, které vychází z umělé inteligence a sběru velkého množství dat?

právo

Co je nového v právu

216 Kč
192 Kč
Obchod s neštěstím - 11%
(1x)

Třináct exekutorských příběhů sepsal Jiří Tůma na základě svých bohatých praktických zkušeností v této oblasti. Historky jsou často drsné a odhalují, kam až se může člověk vlastní vinou, neznalostí zákonů či nešťastnou náhodou dostat.

právo

Obchod s neštěstím

206 Kč
183 Kč
Právní základy podnikání I. - 11%
Publikace představuje úvod do právního prostřední a nejdůležitějších právních otázek souvisejících s podnikáním. Cílem publikace je poskytnout přehled o právních aspektech podnikání a přinést čtenáři znalosti a orientaci v právním prostředí.
právo

Právní základy podnikání I.

204 Kč
182 Kč
Právo životního prostředí
Ojedinělá kniha na českém trhu s právní literaturou! Naleznete v ní na jednom místě všechny důležité informace týkající se ochrany životního prostředí, jež jsou jinak roztříštěné do mnoha zákonů.
právo

Právo životního prostředí

170 Kč
Právo na pomezí diktatury a demokracie - 11%
Čtvrtstoletí od listopadu 1989 je příležitostí nejen připomenout si výročí sametové revoluce a znovu se ohlédnout do historie poválečných let a komunistické vlády, ale také bilancovat polistopadový vývoj z pohledu právního vyrovnání se s minulostí.
právo

Právo na pomezí diktatury a demokracie

207 Kč
184 Kč
Řízení změn ve firmách a jiných organizacích - 20%
Změna je událost, která za život každé firmy či jiné organizace proběhne mnohokrát. Cílem této publikace je čtenáře seznámit se základními principy řízení změn ve firmě (tzv. change management) tak, aby byla konkrétní změna uskutečněna úspěšně.
právo
Ukázky

Řízení změn ve firmách a jiných organizacích

212 Kč
170 Kč
Stát ve třetím tisíciletí - 20%
Úspěšný monarcha a podnikatel, hlava státu s nejvyšší životní úrovní na světě, se v této velmi inspirující knize dělí o své názory a zkušenosti se správou věcí veřejných.
právo
Ukázky

Stát ve třetím tisíciletí

271 Kč
217 Kč
Telemarketing v praxi - 11%
Jediný český průvodce profesionální telefonickou komunikací je určen manažerům klientských center (call center), telefonním operátorům, pracovníkům vymáhajícím pohledávky či prodejcům.
právo

Telemarketing v praxi

224 Kč
199 Kč
Pojem práva - 11%
Kniha Pojem práva radikálním způsobem změnila tradiční pohledy na právo a jeho vztah k morálce i politice, na pojem přirozeného práva a spravedlnosti i na právní metodologii.
právo

Pojem práva

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 51 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>