Nejprodávanější tituly - leden 2024

Pasažér
(4x)
Po dlouhých šestnácti letech, jež uplynuly od vydání světového bestselleru Cesta, nedávno zesnulého klasika americké literatury Cormac McCarthyho, vychází nový román Pasažér. Odehrává se v roce 1980 a sleduje osudy záchranáře Bobbyho Westerna.
Ukázky

Pasažér

448 Kč
Protestantská etika a duch kapitalismu
(1x)
Protestantská etika a duch kapitalismu je patrně nejznámějším a zároveň k nejdiskutovanějším Weberovým dílem. Weber ho publikoval v letech 1904–1905. Zamýšlí se v něm nad počátky a příčinami vzniku kapitalismu.
Ukázky

Protestantská etika a duch kapitalismu

313 Kč
Vánoce v knihkupectví
(3x)
Carmen táhne na třicet a už od školy pracuje v oddělení galanterie omšelého obchodního domu v malém skotském městečku na pobřeží, kde od narození žije...
Ukázky

Vánoce v knihkupectví

403 Kč
Rozpůlený dům
(12x)
Román o svobodomyslných ženách a pytlácích, kšeftmanech s textilem a spiritistech se odehrává v sudetské vesnici první poloviny 20. století. Je to příběh o tajných láskách, útěcích, křivdách, změnách jmen i příjmení a žabomyších válkách.
Ukázky

Rozpůlený dům

448 Kč
Počátek
(8x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
Ukázky

Počátek

448 Kč
Ďáblové jsou tu
První večer v Paříži se Gamachovi sejdou jako rodina na večeři s Armandovým kmotrem, miliardářem Stephenem Horowitzem. Když jdou pak společně domů a s hrůzou sledují, jak kdosi Stephna srazí k zemi a těžce zraní...

Ďáblové jsou tu

449 Kč
Hobit
(5x)
For the first time ever, a special enhanced edition of the enchanting prelude to The Lord of the Rings, illustrated throughout with over 50 sketches, drawings, paintings and maps by J. R. R. Tolkien himself.

Hobit

1 251 Kč
Manazuru
Hlavní hrdinka Kei se snaží vyrovnat s tím, že její manžel Rei před dvanácti lety beze stopy zmizel. Netuší, zda je manžel mrtvý, nebo zda od rodiny utekl. V jeho diáři ji zaujala poznámka Manazuru, což je název malého přímořského letoviska...
Ukázky

Manazuru

358 Kč
Chirurgova dcera
(1x)
Píše se devatenácté století a Angličanka Nora je jedinou studentkou medicíny na prestižní Boloňské univerzitě.

Chirurgova dcera

404 Kč
Poslední zvonění pro vraha
(1x)

Když oblíbená učitelka Barbora Čápová nepřijde po víkendu do školy, vzbudí to nemalé obavy. Zanedlouho je ve spalovně nalezena část jejího těla a atmosféra ve sborovně houstne.

Poslední zvonění pro vraha

287 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>