Nejprodávanější knihy - únor 2024
erotika

Fifty Shades Freed - Padesát odstínů svobody - 11%
(7x)
Třetí díl erotického románu, který se stal světovým bestsellerem. Anastasia a Christian mají vše - lásku, vášeň i bohatství. Ale Anastasia tuší, že udržení lásky před ně bude klást výzvy, které si zatím neumí nebo nechce představit.
erotika

Fifty Shades Freed - Padesát odstínů svobody

404 Kč
359 Kč
Vzkříšený - 11%
Od chvíle, kdy se Danny Black setkal s Rose Cassidyovou, věděl, že ho jednou přivede do hrobu.
erotika
Ukázky

Vzkříšený

431 Kč
383 Kč
In flagranti - Requiem za moje hříchy - 11%
Milování je jako dobré jídlo, musí mít vůni smyslnosti a otevřené horké radosti, okořeněné vášní a naservírované na svůdně blaženém a pestře zdobeném podnosu.
erotika

In flagranti - Requiem za moje hříchy

359 Kč
319 Kč
Jednou za život - 11%
(3x)
Jameson a Emily se seznámili v letadle, prožili spolu vášnivou noc a tím to mělo skončit… ale po roce je náhoda opět svede dohromady.
erotika

Jednou za život

449 Kč
399 Kč
Nevhodné! - 11%
(1x)
Stačilo jedno žhavé video pořízené na dovolené s přáteli a Ireland Saint Jamesové přišla domů výpověď pro nevhodné chování. Po devíti letech, kdy dřela dnem i nocí, aby se na svou pozici dostala, nestála firmě ani za osobní rozhovor.
erotika

Nevhodné!

269 Kč
239 Kč
Vůně neviditelného - 11%
(1x)
Ani tenhle rok nebude chybět komiks od Mila Manary - tentokrát jsme sáhli po jeho další klasice, dvojdílném příběhu Parfém neviditelného!
erotika

Vůně neviditelného

404 Kč
359 Kč
Kontrakt - 11%
(5x)
Může láska někoho doopravdy změnit? Katharine pracuje pro šéfa Richarda, bezohledného tyrana, který se nikdy neohlíží na nikoho a na nic. Potřebuje práci, a tak musí strpět jeho nekonečné požadavky a ponižování.
erotika

Kontrakt

296 Kč
263 Kč
Penis monology
„Co by ženy měly vědět, ale muži nechtějí říkat.“ Provokativní text odhalující mužskou chloubu i s příslušenstvím. Odtabuizovává nejintimnější témata aneb Kam by šel váš penis, kdyby se mohl na chvíli utrhnout?
erotika
Ukázky

Penis monology

194 Kč