Nejprodávanější tituly - únor 2024
komiksy

Nicky & Věra - 11%
(2x)
Nová kniha Petra Síse vypráví skutečný příběh o holocaustu, který by neměl být zapomenut. Mladý Angličan Nicholas „Nicky“ Winton se v roce 1939 podílel na záchraně dětí a jejich převozu vlaky z Prahy do Londýna.
komiksy
Ukázky

Nicky & Věra

356 Kč
316 Kč
V hlavě Sherlocka Holmese - 11%
Londýn sužují záhadná zmizení a stopou se zdá být vstupenka na kouzelnické představení. Každá strana komiksu slibuje nejen potěšení z překvapivých a detailních ilustrací, ale hlavně další krok k vyřešení zločinu.
komiksy
Ukázky

V hlavě Sherlocka Holmese

359 Kč
319 Kč
Bažina v obýváku a jiná dobrodružství - 11%
Jáchym a Josefína navštěvují cizí planety. Zabydleli byt přibližně dvěma sty tisíci koček. Vymysleli hru „Čuchni si k mojí ponožce“. Mají rádi růžové nosorožce, co dělají duhu. A dokonce vám prozradí, co je to kydel.
komiksy
Ukázky

Bažina v obýváku a jiná dobrodružství

314 Kč
279 Kč
Strastiplná robotí existence - 11%
Tam, kde kdysi ležely Spojené státy, leží sníh. Uvězněný pod lavinou čeká na záchranu neohrožený průzkumník Meriwether. Jeho jedinou nadějí je bojácný vědec William, se kterým už zažili podivuhodnou expedici i nucený útěk z vlastní civilizace.
komiksy

Strastiplná robotí existence

266 Kč
236 Kč
Sibiřské haiku - 11%
(5x)

Spisovatelka Jurga Vile vylíčila v knize skutečný osud svého otce. Spolu s ilustrátorkou Linou Itagaki tak odkrývá jedno z nejtemnějších období evropských dějin, sovětskou krutovládu, a vyzdvihuje lidskou odvahu a nezdolnost.

komiksy
Ukázky

Sibiřské haiku

403 Kč
358 Kč
Zlatá kniha komiksů Vlastislava Tomana - 11%
Celá šestidílná komiksová série o Malém bohovi a Kruanovi od spisovatele, scenáristy a dlouholetého šéfredaktora časopisu ABC Vlastislav Tomana poprvé vychází společně, doplněná o dvě povídky, jež se v roce 1973 staly předlohou pro napsání scénáře pro tyto komiksy.
komiksy
Ukázky

Zlatá kniha komiksů Vlastislava Tomana

584 Kč
519 Kč
Proslulé příběhy Čtyřlístku - 11%
Celobarevná knížka Proslulé příběhy Čtyřlístku obsahuje devatenáct příběhů Myšpulína, Bobíka, Fifinky a Pindi z let 1974 až 1976.
komiksy

Proslulé příběhy Čtyřlístku

495 Kč
440 Kč
Matylda a Růžovej vlk - 11%
(1x)
Matylda je normální holka, jen má místo psa vlka. Růžovýho. Vlk mluví, bydlí na hausbótu a vážně miluje chlebíčky. Společně si užijí spoustu legrace, akce, ale i lenošení.
komiksy
Ukázky

Matylda a Růžovej vlk

329 Kč
292 Kč
Deník malého Minecrafťáka: komiks - 11%
Minusova dobrodružství v originálním komiksovém příběhu!
komiksy
Ukázky

Deník malého Minecrafťáka: komiks

179 Kč
159 Kč
Rychlé šípy Jaroslava Foglara a Marko Čermáka - 11%
Nové vydání původních komiksových příběhů Rychlých šípů Jaroslava Foglara od kreslíře Marko Čermáka a 13 zbrusu nových příběhů namalovaných Jiřím Grusem!
komiksy
Ukázky

Rychlé šípy Jaroslava Foglara a Marko Čermáka

899 Kč
799 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 77 položek
1 2 3 .. 8 > >>