Nejprodávanější tituly - únor 2024
naučné

Kniha pocitů - 11%
(2x)
Sofii zaplavil smutek. Nejlepší kamarádka se odstěhovala do vzdáleného města! Zůstaly po ní jen vzpomínky a obrovská prázdnota. Co teď? Bude se Sofie ještě někdy radovat?
naučné
Ukázky

Kniha pocitů

495 Kč
440 Kč
Hlava v hlavě - 11%
(1x)
Hlava v hlavě získala Magnesii Literu v kategorii kniha pro děti, ocenění Zlatá stuha České sekce IBBY 2014 a byla vyhlášena také za nejkrásnější dětskou knihu roku.
naučné
Ukázky

Hlava v hlavě

446 Kč
396 Kč
Královny a poutníci - 11%
Nádherně zpracovaná kniha o dávné historii českých zemí a životech našich předků. Naše země byly po tisíciletí domovem mnoha lidí.
naučné
Ukázky

Královny a poutníci

449 Kč
399 Kč
Teď. Než dočteš tuto větu, narodí se na Zemi 21 dětí - 11%
(1x)
Knížka o čase. O tom, jak se proměňuje jeho vnímání. Co trvá dlouho a co krátce. Co chceme stihnout a co většinu života děláme. Co to je čas pro žraloka, jepici nebo zeměkouli. Knížka o uvědomování si, které se vždycky děje TEĎ, a o tom jak neplýtvat
naučné
Ukázky

Teď. Než dočteš tuto větu, narodí se na Zemi 21 dětí

446 Kč
396 Kč
Čtu a vím o čem - 11%
Autorka úspěšného titulu Víš, co čteš? připravila nový soubor krátkých a zábavných povídek, které jsou doprovázeny množstvím různých úkolů a otázek připomínajících motivy z pročteného textu.
naučné

Čtu a vím o čem

143 Kč
127 Kč
Jednou nohou ve školce - Stříhání a lepení pro malé děti 3+ - 11%
(1x)
V tomto sešitě s vytrhávacími stránkami se vaše dítě naučí stříhat, skládat a lepit jednoduché tvary a vytvoří z nich trojrozměrné obrázky.
naučné

Jednou nohou ve školce - Stříhání a lepení pro malé děti 3+

179 Kč
159 Kč
Na co nemůžeš sáhnout - 11%
Pokoušeli jste se někdy dětem vysvětlit, co je to láska, radost, pomoc, rok nebo demokracie? S abstraktními pojmy to může být docela složité, protože si je nemůžeme prohlédnout, ani si na ně sáhnout. A právě proto vznikla tato jedinečná encyklopedie!
naučné

Na co nemůžeš sáhnout

449 Kč
399 Kč
Rok ušatého Majka - 11%
Čus rámus, křiklouni! Víte, jaké je nejuřvanější zvíře na světě? Čemu zvukaři říkají klopák? Kdo letí vzduchem rychleji? Letadlo, nebo písnička? Je cool poslouchat rádio? Funguje v budově Českého rozhlasu páternoster? A proč má Majk tak veliké uši?
naučné

Rok ušatého Majka

359 Kč
319 Kč
Samolepky pro nejmenší Autíčko - 11%
Tento samolepkový sešit s autíčkem a mnoha zvířecími kamarády uvnitř se skvěle hodí na cesty nebo na dlouhé chvíle, kdy potřebujete své dítě zaujmout nějakou aktivitou, která ho bude zároveň bavit i rozvíjet.
naučné

Samolepky pro nejmenší Autíčko

71 Kč
63 Kč
V bříšku - 11%
Ideální knížka pro budoucí starší sourozence, ale i zvídavé jedináčky
naučné
Ukázky

V bříšku

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 118 položek
1 2 3 .. 12 > >>