Nejprodávanější knihy - únor 2024
naučná, odborná a učebnice

Tajná moc čísel - 11%
(3x)
Čísla jsou odedávna každodenní součástí našeho života. Chápeme je jako samozřejmé společníky, prosté cifry, které určují či popisují velikost, počet nebo násobek, tedy kvantitu. Jejich kvalita, jejich skutečný význam a potenciál nám však zcela uniká.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Tajná moc čísel

267 Kč
238 Kč
Reisenauer - 11%
Průřez tvorbou známého kreslíře a vývarníka publikovanou v Respektu a v příloze Orientace Lidových novin. Představuje také jeho obrazy, které si maluje sám pro sebe. Kresby jsou doprovázeny krátkými texty, které objasňují některé zobrazené souvislosti.
naučná, odborná a učebnice

Reisenauer

270 Kč
240 Kč
Sidonie Nádherná - 11%
(1x)
Sidonie Nádherná žije v povědomí české i evropské kulturní veřejnosti jako přítelkyně básníka Rainera M. Rilka a Karla Krause, pro kterého se její zámek ve Vrchotových Janovicích stal druhým domovem a oázou klidu v rozbouřeném světě.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Sidonie Nádherná

358 Kč
318 Kč
Úsvit všeho - 11%
Dlouhé tisíce let jsme údajně žili v absolutně rovnostářských kmenech – než jsme vynalezli zemědělství a s ním také bohatství a chudobu, byrokracii a krutovládce. Učitelé dějepisu i autoři bestsellerů o historii tento jednoduchý příběh milují.
naučná, odborná a učebnice

Úsvit všeho

629 Kč
559 Kč
Budoucnost nepráce - 11%
(1x)
Umělá inteligence (z)mění i vaši práci k nepoznání. Jste připraveni? Věřili jsme, že umělá inteligence nahradí pouze rutinní práci. Omyl. Nové generace AI toho umějí daleko víc. Psát, programovat, radit nebo malovat k nerozeznání od lidí.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Budoucnost nepráce

441 Kč
392 Kč
Střízlivění - 11%
(1x)
Svět prochází obrovskou geopolitickou změnou. Těžiště ekonomické moc přechází ze Západu do zemí jako Čína a Indie, mění se i celkové mocenské poměry a vztahy. Co to znamená pro malé národy a pro malé země, jako je Česká republika?
naučná, odborná a učebnice

Střízlivění

126 Kč
112 Kč
Dřevěné oči - 11%
Za podmanivým názvem knihy Dřevěné oči se skrývá deset esejů, které Carlo Ginzburg publikoval na přelomu druhého a třetího tisíciletí. Jejich společným jmenovatelem jsou dějiny umění, literární teorie a sémantika.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Dřevěné oči

403 Kč
358 Kč
Přetrvávající primární reflexy - 11%

V českém prostředí unikátní publikace o přetrvávajících primárních reflexech, je určena širokému spektru čtenářů a zejména těm, kteří se snaží vyřešit příčinu lavinovitě narůstajících problémů dnešních dětí s učením a chováním.

naučná, odborná a učebnice

Přetrvávající primární reflexy

441 Kč
392 Kč
Obnova národů - Polsko, Ukrajina, Litva, Bělorusko 1569-1999 - 11%
(1x)
Kniha je jedinečnou studií historického vývoje etnických národů založeného na jazyce a identitě. Týká se čtyř východoevropských zemí....
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Obnova národů - Polsko, Ukrajina, Litva, Bělorusko 1569-1999

446 Kč
396 Kč
Ti, kteří se rozhodli - 11%
(1x)
Sebevražda. Tajemná, skrytá, uzavřená v hloubce srdce, a přesto na očích, tichá, často však hřmotná, decentní nebo surová, upozorňující či nic neříkající, odporná, jindy hodná obdivu, nečekaná, varující … definitivní.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Ti, kteří se rozhodli

788 Kč
700 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>