Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
poezie

Ústřičkova smutná smrt a jiné příběhy - 20%
(5x)
Kniha pro všechny, kteří mají rádi filmové fantazie Tima Burtona. Soubor 23 básní zavádí čtenáře do tragikomického světa absurdity, chytrého humoru a podivuhodných postaviček trudného vzezření i údělu. Všechny bytosti zpodobňují Burtonovy ilustrace.
poezie
Ukázky

Ústřičkova smutná smrt a jiné příběhy

99 Kč
79 Kč
Les - 20%
Svou třetí básnickou sbírku věnovala výrazná osobnost české poetické scény blízkému příteli - lesu.
poezie
Ukázky

Les

99 Kč
79 Kč
Host do domu - 20%
Wolkerova sbírka je prototypem tzv. poezie prostých věcí, patrný vliv vitalismu a naivismu. Přináší chlapecký, láskyplný pohled na svět, harmonii, zlidštění a zdůvěrnění.
poezie
Ukázky

Host do domu

49 Kč
39 Kč
Básně sebrané - 20%
Souborné vydání všech dosavadních sbírek nejčtenějšího českého básníka současnosti. Autorovy básně se staly kultovními a některé doslova zlidověly.Stranou zůstává pouze výbor z juvenilní tvorby s názvem Mladost - Radost a "kolibřík" s názvem Vše nejlepší.
poezie
Ukázky

Básně sebrané

169 Kč
135 Kč
Pod noční oblohou - 20%
Na farmářových polích se pod noční oblohou dějí podezřelé skutky. Kdo za nimi stojí a jak ovlivňují farmářskou úrodu, se dozvíme v posledním příběhu o farmáři a jeho čarodějce nocí.
poezie
Ukázky

Pod noční oblohou

89 Kč
71 Kč
Dívám se na svět kukátkem - 20%
Dětská hra je všemocná. Může se do ní zapojit kdokoli a její součástí se může stát cokoli. Zkrátka vůbec nic jí neodolá, protože hřištěm i hračkou je dětem doslova celý svět.
poezie
Ukázky

Dívám se na svět kukátkem

279 Kč
223 Kč
Faust - 20%
Goethe zpracoval středověkou legendu o učenci Faustovi, jenž zaprodal svou duši peklu.
poezie
Ukázky

Faust

149 Kč
119 Kč
Píseň písní - 20%
Číst tuto sbírku milostných veršů je jako projít se rozkvetlou zahradou. Osvěžit se granátovými jablky, vínem, medem a kořením. Oslavit lásku v mnoha jejích podobách. Nechat se jí proměnit.
poezie
Ukázky

Píseň písní

169 Kč
135 Kč
Kniha haiku - 20%
(2x)
Ačkoli se Jack Kerouac proslavil především jako prozaik, psal také vynikající poezii – mnozí literární historici jsou dokonce toho názoru, že Kerouacovy básně jeho prózu co do kvality předčí.
poezie
Ukázky

Kniha haiku

139 Kč
111 Kč
Plamen - 20%
Sbírka písňových textů, básní a deníkových záznamů Leonarda Cohena nazvaná Plamen sice vyšla až po autorově smrti, na jejím uspořádání se však velký kanadský písničkář a básník výrazně podílel.
poezie
Ukázky

Plamen

239 Kč
191 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 22 položek
1 2 3 > >>